За Кубок Словаччини збірна битиметься з десантом із Карпат, гравцями першої ліги та аматорами

Незабаром, точніше за два дні, у юнацької збірної України U-18 (футболісти 2001 року народження) нові іспити, майже випускні: вона стартує на серйозному турнірі Кубок Словаччини. Восени ж, нагадаємо, на неї чекає вже офіційна програма

У листопаді у цієї команди (вже під вивіскою збірна U-19) відбір на Євро-2020. А Олег Кузнецов, котрий керує командою, все ніяк не може побачити її в оптимальному складі. Ось і на Кубку Словаччини вона виступить без гравців Динамо й Шахтаря (у них важливіші справи: у чемпіонаті U-19 ділять золото).

Довелося Кузнецову робити ставку на футболістів Карпат, їх викликано на збір аж восьмеро! Є хлопці з Арсеналу, Зорі, Ворскли, запорізький Металург U-19 представлений одним із кращих бомбардирів юніорського чемпіонату Олексієм Сидоровим (15 голів).

Снайпер Сидоров

Водночас аж троє представляють команди, що виступають у першій лізі чемпіонату U-19 і є там лідерами своїх груп (Оболонь-Бровар і Дніпро-1), а ще двоє хлопців викликані із… аматорського чемпіонату України — Сорока й Хижняк презентують ФК Дніпро, той самий, що був фіналістом Ліги Європи.

Тож на збір (він розпочинається сьогодні), в рамках якого підопічні Олега Кузнецова позмагаються за Кубок Словаччини, викликані такі футболісти:

Воротарі: Олександр Гарапа (Арсенал, Київ), Валентин Горох (УФК-Карпати, Львів).

Захисники: Артем Данилюк, Владислав Мудрик, Тимофій Калинчук (усі — Карпати, Львів), Артем Махонін (Зоря, Луганськ).

Півзахисники: Радіон Посєвкін (Ворскла, Полтава), Вадим Мельнійчук, Вадим Гудзінський (обидва — Карпати), Дмитро Сичєвський, Дмитро Шамич (обидва — Оболонь-Бровар, Київ), Тимофій Буханевич (Арсенал), Іван Литвиненко (Дніпро-1), Денис Сорока, Олексій Хижняк (обидва — Дніпро).

Нападники: Роман Лісовик, Максим Гірний (обидва — Карпати), Олексій Сидоров (Металург, Запоріжжя).

Радіон Посєвкін (№8) против Карпат у чемпіонаті U-19

На Кубку Словаччини, що проходитиме із 20-го по 25 травня, суперниками юнацької збірної України будуть команди Чехії, Іспанії та Хорватії.

В іншій групі виступлять словаки, англійці, мексиканці та росіяни. Плей-оф не буде: залежно від результатів групового раунду команди відразу розіграють перше, третє, п'яте й сьоме місця.

Розклад матчів збірної України U-18

20 травня

Чехія — Україна (12:00, Зволен)

21 травня

Україна — Іспанія (12:00, Ж’яр-над-Гроном)

23 травня

Україна — Хорватія (12:00, Жарновіца)

Нагадаємо, що ця збірна готується до кваліфікаційних матчів чемпіонату Європи-2020 (U-19), які пройдуть 13-го, 16-го й 19 листопада поточного року. Суперниками українців у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будуть збірні Швеції, Словенії та Естонії.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Даниил Сикан (Мариуполь) (26%, 121 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (23%, 105 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (12%, 56 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал) (11%, 50 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (8%, 36 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 29 голосов)
  • Артем Феррари (Меццолара, Италия) (4%, 19 голосов)
  • Александр Климец (Волынь) (4%, 17 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (3%, 16 голосов)
  • Эрик Кушнир (Дебрецен, Венгрия) (2%, 9 голосов)

Всего проголосовало: 297

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.