«У першому матчі блискуче зіграв кіпер Юве, із Наполі динамівцям просто не щастило»

У вечірньому матчі між Ювентусом та Наполі вирішиться доля динамівців на турнірі Abano Football Trophy, що триває в Італії. За сприятливих розкладів українці можуть вийти до чвертьфіналу, та у будь-якому разі виступи свої в Абано-Терме продовжать

Бо із групи до плей-оф вийдуть усі чотири команди, просто змагатимуться за різні позиції.

Старший тренер Динамо U-14 Олексій Дроценко прокоментував клубній прес-службі вчорашні матчі з Ювентусом (0:1) та Наполі (1:1), розпочавши з неаполітанців.

— Ми провели дві гри за день, тому на другу виставили новий склад — замінили вісім гравців. Вийшли ті, хто не грав або виходив на заміну вранці. Таким чином ми дали пограти всім. Я вдячний хлопцям, вони витримали. Ті, хто не грав у першому матчі або виходив на заміну, вийшли з бажанням довести, що недарма знаходяться в динамівській школі і що вони готові в будь-який момент протистояти будь-якому супернику.

Що стосується самої гри, гострі моменти створювали і суперники, і ми. Так, ми могли вирвати кінцівку гри. Але це футбол, суперники забили неймовірний гол, ударом через себе у верхній точці. Неначе Ібрагімович з'явився на полі і забив м'яч. До того ж, у кінцівці ми не реалізували 11-метровий... Але це футбол, у футболі все буває, нічого не поробиш. Після цього пенальті гравці засмутилися і могли отримати ще й другий м'яч у свої ворота.

Неаполітанці відскочили

В принципі, я задоволений грою, ставленням хлопців. Ми ще не втратили шанси на вихід з групи, все буде залежати від матчу Ювентуса й Наполі.

— Ваша команда знову створила багато моментів, проте не реалізувала їх...

— Скажімо так, у цій грі у нас було набагато більше моментів, ніж у суперників. Особливо в другому таймі ми не дали Наполі створювати небезпечні моменти, був тільки один і ця неймовірна свічка, після якої м'яч влучив у штангу і відскочив на гравця, який вдарив через себе... Але за великим рахунком, у них не було ігрових моментів, які можна було б реалізувати. У нас було багато таких моментів, але десь не щастило. В принципі, гра давалася. І ми повинні були її вигравати. Але нам є над чим працювати. Десь недопрацювали, десь не вистачило майстерності. Будемо прагнути до того, аби в наступних іграх таких помилок у реалізації або помилок в обороні не було.

— Динамо не щастило на завершальній стадії атак і в грі з Ювентусом, де ваша команда повністю домінувала у другому таймі і створила чимало гольових моментів. Чому в першому таймі не було такої легкості?

— Ми не знали, у який футбол грає Ювентус, тому побудували гру на контратаках. Десь не вийшло, десь страх не пропустити зіграв із нами злий жарт. У підсумку ми пропустили зовсім необов'язковий м'яч. Але в другому таймі ми перебудувалися, додали в русі, в агресії, і повністю переграли Ювентус. Створили чотири або п'ять стовідсоткових моментів, які необхідно було реалізувати. Варто відзначити, що дуже здорово зіграв воротар Ювентуса. Це все говорить про те, що ми вміємо грати у футбол і можемо додавати по ходу гри. За цей ігровий день я можу хлопцям подякувати і привітати їх. За хороший футбол в матчах з сильними суперниками, за бажання грати в футбол. Це найголовніше.

Воротар Юве Мотта знову відбив

— На відміну від матчу з Ювентусом, де кожна з команд домінувала в одному з таймів, у грі з Наполі вже обидві команди грали в сміливий футбол на зустрічних курсах?

— Так, можна сказати, грали на зустрічних курсах. Більшою мірою це можна стверджувати про перший тайм. У другому таймі при будь-якому штрафному ударі на нашій половині м'яч просто вантажився до штрафного. Так, було кілька моментів паніки. Але ми все це відпрацьовували і були до цього готові. До того ж, ми проводили швидкі атаки. Реалізуй ми ці моменти ... У одного Микитюка було два стовідсоткові моменти щоб забити гол. Уже після пенальті на останніх секундах при виконанні стандарту ми не потрапили в порожні ворота. Все це говорить про те що команда і хотіла виграти, і була готова до цього. Ось що найголовніше. Немає жодної трагедії. Є над чим працювати, є куди рухатися. До того ж, ми бачимо на цьому турнірі, як грають команди з інших країн, беремо щось позитивне. Ми відкинемо свій негатив і будемо працювати далі, рухатися вперед. Думаю, хлопці будуть прогресувати.

Вдавалися гравці Ювентуса й до таких прийомів

— Кажуть, що везіння потрібно заслужити. Чи справедливо так говорити після матчів з Ювентусом і Наполі, де Динамо мало вигравати?

— Напевно, везіння теж має бути. Але діти поки ще грають на емоціях, так би мовити, в дитячий футбол, дуже переживають за кожен момент. Везіння приходить тоді, коли ти постійно працюєш над собою, постійно шліфуєш свою майстерність, постійно прагнеш прогресувати. Тоді везіння буде на твоєму боці. Виходить, десь ми щось не допрацювали. Можливо, чогось нам не вистачило. Важко сказати. Але покладатися на одне везіння складно. Везіння має приходити разом із майстерністю.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Даниил Сикан (Мариуполь) (26%, 121 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (23%, 105 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (12%, 56 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал) (11%, 50 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (8%, 36 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 29 голосов)
  • Артем Феррари (Меццолара, Италия) (4%, 19 голосов)
  • Александр Климец (Волынь) (4%, 17 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (3%, 16 голосов)
  • Эрик Кушнир (Дебрецен, Венгрия) (2%, 9 голосов)

Всего проголосовало: 297

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.