Програвши Ювентусу динамівці вболіватимуть за нього у матчі з Наполі

Сьогодні пізно увечері динамівці з команди U-14 разом із тренером Олексієм Дроценком вболіватимуть за… Ювентус. Його перемога над неаполітанцями дозволить киянам продовжити боротьбу за призові місця на міжнародному турнірі Abano Football Trophy

Про переможний стартовий поєдинок наших футболістів 2005 року народження Італії проект Золотий Талант вже розповідав. Учора ж, за регламентом, наших земляків чекало відразу два матчі у групі А. Зранку зійшлися з Юве, для якого це був стартовий бій на турнірі.

Італійці у притаманному собі стилі взяли м’яч під свій контроль та заволоділи ініціативою, повідомляє офіційний сайт Динамо. І вже на сьомій хвилині відкрили рахунок: Андреа Мільєтта наважився на прямий удар зі штрафного метрів з 24-х від воріт та влучив у кут. Назар Гринчук м’яча не дістав.

Взагалі гра у динамівців відверто не клеїлася, та все докорінно змінилося по перерві. Команда Дроценка заграла набагато сміливіше в атаці. Втративши м’яч, біло-сині одразу вдавалися до високого пресингу, туринці ж намагалися заспокоїти гру, потягнути час. Нерідко вдавалися й до футбольних хитрощів, падаючи на газон майже після кожного дотику, і у цьому їм сприяв італійський арбітр, постійно перериваючи гру свистками.

Черговий перепочинок італійців

Особливо гаряче було на 40-й хвилині, коли Валентин Мітько, який вийшов на заміну, вчасно відгукнувся на навіс з правого флангу від Балаби та завдав удару головою. Голкіпер туринців Едуардо Мотта відбив м’яч перед собою, але захисники Ювентуса буквально вигризли його з-під ніг динамівців. Ще за хвилину Мітько перехопив м’яч та організував швидку контратаку два в два, у штрафному майданчику викотивши м’яч під удар Цілику, але Мотта знову врятував бьянко-нері.

Дива від Мотти не дозволили киянам відігратися

На 54-й хвилині мав завершуватися взяттям воріт штрафний, який виконував з правого флангу Грохольський. Після навісу Цілик виграв боротьбу в повітрі та скинув на дальню стійку на Балабу. Капітан розстрілював ворота впритул, пробивши у верхній кут, проте знову дива майстерності в рамці продемонстрував Мотта.

Abano Football Trophy. Група А.

Динамо (Київ, Україна) — Ювентус (Турин, Італія) — 0:1

Гол: Мільєтта (7).

Динамо (стартовий склад, 4—3—2—1): Гринчук — Жовтенко, Балаба, Сизонюк, Прокопенко — Михайлів, Гунявой, Могилевець — Зоренко, Цілик — Дзень.

Запасні: Косач, Білоконь, Мітько, Гаджимурадов, Гусєв, Грохольський, Педченко, Григораш, Микитюк.

Увечері наші земляки зійшлися з вихованцями іншого знаменитого італійського клубу — Наполі. Як і в попередньому матчі Олексій Дроценко вдався до ротації стартового складу, там відбулося одразу вісім замін.

Спочатку команди грали на зустрічних курсах, відповідаючи атакою на атаку. Наприкінці тайму черговий швидкий випад динамівців призвів до пенальті: швидкісний прорив Гаджимурадова лівим флангом захисник неаполітанців зупинив лише з порушенням правил. Виконувати взявся капітан Назар Балаба і зробив це бездоганно, відправивши м’яч у нижній кут воріт.

Після перерви підопічні Олексія Дроценка вдало відвели гру від своїх воріт, мали дуже хороші моменти аби забити вдруге. Однак за кілька хвилин до фінального свистка шалений удар у падінні через себе вдався Солмонте, і змусив шаленіти місцеву публіку на трибунах.

Наші з перемогою не втекли

Втім, навіть у час, що залишився, динамівці мали шанс вирвати перемогу. На четвертій компенсованій хвилині прорив Цілика до воріт зупинили не за правилами, і арбітр вдруге за матч призначив пенальті у ворота Наполі. До м’яча знову підійшов капітан Балаба, проте цього разу він програв свою дуель голкіперу. На куражі та емоціях неаполітанці ледь не забили другий м’яч: удар з кількох метрів відбив Косач.

Перемога гарантувала б нашій команді вихід до чвертьфіналу, оскільки у паралельному матчі Ювентус не обіграв Аугсбург. Однак тепер біло-сині посядуть друге місце в групі лише у випадку виграшу Ювентуса у Наполі в заключному турі.

Динамо (Київ, Україна) — Наполі (Неаполь, Італія) — 1:1

Голи: Балаба (27, пенальті) — Солмонте (58).

Динамо (стартовий склад, 4—3—2—1): Косач — Гусєв, Балаба, Сизонюк, Білоконь — Михайлів, Педченко, Микитюк — Григораш, Грохольський — Гаджимурадов.

Запасні: Гринчук, Жовтенко, Прокопенко, Гунявой, Мітько, Могилевець, Зоренко, Цілик, Дзень.

Результати матчів групи А

Динамо — Аугсбург — 2:1

Динамо — Ювентус — 0:1

Наполі — Аугсбург — 1:0

Ювентус — Аугсбург —0:0

Динамо — Наполі — 1:1

Наполі — Ювентус — п’ятниця, 21:45

Група А

Турнірне становище: 1. Ювентус — 4 очка (2 матчі), голи — 1:0. 2. Наполі — 4 очка (2 матчі), голи — 2:1. 3. Динамо — 4 очка (3 матчі), голи — 3:3. 4. Аугсбург — 1 очко (3 матчі), голи — 1:3.

Нагадаємо, що перші дві команди кожної з чотирьох груп виходять до чвертьфіналу. Треті та четверті команди гратимуть за підсумкові 9—12 та 13—16 місця відповідно.

У разі рівності очок враховуються у першу чергу очні зустрічі всіх команд, які мають рівну кількість очок (очки, далі різниця м’ячів, далі кількість забитих м’ячів), потім — різниця м’ячів у всіх матчах, далі — кількість забитих голів у всіх матчах, у разі рівності всіх показників — жереб.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Даниил Сикан (Мариуполь) (26%, 121 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (23%, 105 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (12%, 56 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал) (11%, 50 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (8%, 36 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 29 голосов)
  • Артем Феррари (Меццолара, Италия) (4%, 19 голосов)
  • Александр Климец (Волынь) (4%, 17 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (3%, 16 голосов)
  • Эрик Кушнир (Дебрецен, Венгрия) (2%, 9 голосов)

Всего проголосовало: 297

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.