Атлет зняли з лідерства, Динамо вийде до плей-оф третім, Металіст 1925 вибили з четвірки

І без того напружений фініш регулярного чемпіонату ДЮФЛУ у віковій категорії U-16 (футболісти 2003 року народження) учасники трьох із чотирьох груп заплутали ще більше. Все ясно лише у найсильнішій за складом другій десятці

Група 1

Муки Атлета нарешті скінчилися. Якось він не дуже затишно почувався на чолі таблички, починаючи зі старту другої частини чемпіонату. Після трьох поспіль нічиїх програв у 15-му турі Арсеналу, і хоча потім обіграв інших канонірів, таки опустився на друге місце, маючи 31 очко (на зимові канікули йшов із 25).

У минулому турі Шахтер делает чудо-разницу и забирает первое место, Карпаты раскачиваются

На перше місце чимдуж вискочила Зміна-Оболонь. Вона навпаки у цьому році ще взагалі не втрачала очок, видавши серію із п’яти перемог. Їі 32 очка цілком заслужені.
Диво, але КОДЮСШ-Арсенал, програвши два останні матчі, таки зберіг третій рядок (26 балів), Олімпійський коледж забагатів на один пункт і є четвертим (24).
Далі йдуть Арсенал (23), ВОДЮСШ (23) і ДЮСШ-26 (22) — всі вони мають теоретичні шанси прорватися у плей-оф.
15 тур
4 травня
КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе) — Зміна-Оболонь (Київ) — 1:2
ВОДЮСШ (Вінниця) — Юність (Чернігів) — 0:2
5 травня
Прем’єр-Нива (Вінниця) — ДЮСШ-26 (Київ) — 1:1
Десна (Чернігів) — ОК ім.І.Піддубного (Київ) — 3:1
Арсенал (Київ) — Атлет (Київ) — 1:0
16 тур
11 травня
ДЮСШ-26 (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця) — 0:1
Юність (Чернігів) — Арсенал (Київ) — 0:3
Атлет (Київ) — КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе) — 3:0
Зміна-Оболонь (Київ) — Десна (Чернігів) — 2:1
ОК ім.І.Піддубного (Київ) — Прем`єр-Нива (Вінниця) — 1:1
Наступний тур (17)
18 травня
ОК ім.І.Піддубного (Київ) — ДЮСШ-26 (Київ), Прем`єр-Нива (Вінниця) — Зміна-Оболонь (Київ), Десна (Чернігів) — Атлет (Київ), КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе) — Юність (Чернігів), Арсенал (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця).

Група 2

Маючи після 13 матчів лише 28 очок Динамо йшло третім і відставало від лідера Шахтаря на сім балів. Провівши з того часу три поєдинки, кияни не тільки не скоротили відставання, а ще й збільшили його.
Про очну дуель, програну гірникам наш проект уже повідомляв. Ще була перемога над Локо (4:0) і втрата очок у Дніпрі (2:2).
— Ми провели незадовільний перший тайм: жодного конструктивізму, втрати м’яча, програна практично вся боротьба. За 45 хвилин створили лише один момент біля воріт суперника, що, звичайно, не могло радувати, — підсумував дніпровський вояж тренер Динамо U-16 Сергій Процюк. — У перерві зробили відразу чотири заміни, завдяки чому змінився малюнок гри, вдалося впродовж кількох хвилин зрівняти рахунок, і надалі створювати небезпечні моменти. Фактично, у другому таймі ми побачили діаметрально протилежну гру, та й загалом іншу команду на полі. Враховуючи, що ми поступалися у два м’ячі, але проявили характер та відігралися, то у цьому є певний позитив. Вирвати перемогу не вдалося через погану реалізацію. За нічийного рахунку в нас було кілька непоганих нагод, але, на жаль, м’яч більше не хотів залітати у ворота господарів.
А ось Шахтар, вигравши обидва свої поєдинки, продовжує зміцнювати лідерство, у нього вже 41 очко. Другим упевнено тримається УФК (37 очок), хоч і програло Металургу. Також у квартеті Дніпро, який також не дуже ретельно колекціонує очки (29 балів).
Хоча й зміг убезпечити себе від переслідування: запорізький Металург має 22 очка, і в двох турах, що залишилися, аж ніяк не дожене дніпрян.

Ворскла втратила шанси потрапити до фінальної частини

15 тур
6 квітня
Локомотив (Київ) — Шахтар (Донецьк) — 0:4
17 квітня
ДЮСШ-15 (Київ) — Динамо (Київ) — 0:5
4 травня
УФК (Дніпро) — Ворскла (Полтава) — 3:2
Чорноморець (Одеса) — Металург (Запоріжжя) — 0:1
Барса (Суми) — Дніпро — 3:0
11 тур
8 травня
Динамо (Київ) — Шахтар (Донецьк) — 0:1
Гол: Денис Шевченко (80+4).
Динамо (4—3—2—1): Ігнатенко — Опанасенко (Базілєєв, 70), Боль, Єгоров, Баранюк (Закружний, 78) — Хріпчук, Урсолов, Скрипник — Осадець (Міщенко, 65), Волошин — Попов.
Шахтар (стартовий склад): Пузанков — Козик, Козишкурт, Мампассі, Хромей, Очеретько, Капинус, Бако, Бендера, Шостак, Махиня.

16 тур
11 травня
Ворскла (Полтава) — Барса (Суми) — 1:0
Дніпро — ДЮСШ-15 (Київ) — 3:1
Металург (Запоріжжя) — УФК (Дніпро) — 2:0
Динамо (Київ) — Локомотив (Київ) — 4:0
Голи: Малиш (8, 51), Попов (48), Урсолов (80+2).
Динамо: Фастов — Король (Опанасенко, 41), Пусь, Єгоров (Боль, 41), Базілєєв, Хацкевич (Хрипчук, 41), Закружний (Попов, 41; Скрипник, 59), Міщенко, Березанський (Урсолов, 41). Н. Волошин (Осадець, 41), Малиш.
21 травня
Шахтар (Донецьк) — Чорноморець (Одеса).
13 тур
14 травня
Барса (Суми) — Шахтар Донецьк — 1:5
Дніпро — Динамо (Київ) — 2:2
Голи: Пусь (15, автогол), (39, пенальті) — Урсолов (46), Волошин (48).
Динамо: Фастов — Єгоров, Боль, Пусь (Король, 41), Баранюк, Хрипчук (Міщенко, 41), Урсолов, Скрипник (Базилєєв, 66), Осадець (Закружний, 41), Волошин, Попов (Малиш, 41).
Наступний тур (17)
18 травня
Металург (Запоріжжя) — Ворскла (Полтава), УФК (Дніпро) — Шахтар (Донецьк), Чорноморець (Одеса) — Динамо (Київ), Локомотив (Київ) — Дніпро, ДЮСШ-15 (Київ) — Барса (Суми).

Група 3

На відміну від групи 2 тут із учасниками плей-оф повний безлад. Тільки Маріуполь із ДЮСШ-1-Кривбас-84 вже можуть думати про плей-оф. Незважаючи на беззаперечне лідерство (37 очок), приазовці не розслабляються: два останні матчі виграно, причому всуху.
Криворіжці ж виграли в гостях у Зірки, поступилися вдома Кременю, й мають спокійні 32 бали.
А ось далі — інтрига на інтризі. ДЮСШ-11 Чорноморець взяла перемогу й нічию і лишилася третьою (30). А тренери Азовсталі вирішили зіграти наперед матч заключного 18-го туру, обіграли Зірку і з 29 очками вибили із четвірки Металіст 1925 (25). Утім, він і так вилетів би, оскільки окрім поразки від Маріуполя, не зміг виграти й в Одесі.

Також 25 очок у його земляків із УФК-Олімпік. Після поразки від Кременя, була домашня перемога над Інтером 4:2.

УФК-Олімпік (у жовто-чорному) все ще б’ється за плей-оф

15 тур
4 травня
Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — 0:1
Металіст 1925 (Харків) — Маріуполь — 0:2
Інтер (Дніпро) — Азовсталь (Маріуполь) — 2:1
Кремінь (Кременчук) — УФК-Олімпік (Харків) — 1:0
7 травня
Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — 1:5

Так боляче торпедівці вдома програють нечасто

16 тур
11 травня
Азовсталь (Маріуполь) — Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — 4:1
ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — Металіст 1925 (Харків) — 0:0
Маріуполь — Зірка (Кропивницький) — 4:0
УФК-Олімпік (Харків) — Інтер (Дніпро) — 4:2
Голи: Неледва (2, 30), Горяінов (6, 34) — ??? (20), Онищенко (80, автогол).
УФК-Олімпік: Гончар (Панчук, 79) — Кузьменко, Шишко, Поволоцький, Баранець (Неіло, 71), Левченко, Неледва (Гавриленко, 79), Короткий (Онищенко, 56), Ганько (Несов, 49), Горяінов (Бец, 77), А. Нагнойний (Омельченко, 74).
12 травня
ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — Кремінь (Кременчук) — 1:2
18 тур
13 травня
Азовсталь (Маріуполь) — Зірка (Кропивницький) — 3:1
Наступний тур (17)
18 травня
Маріуполь — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг), Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса), Металіст 1925 (Харків) — Азовсталь (Маріуполь), Торпедо-ВУФК (Миколаїв) — УФК-Олімпік (Харків), Інтер (Дніпро) — Кремінь (Кременчук).

Група 4

На заході за останні два тури у чільній четвірці все перемішалося, окрім непохитної першої позиції Карпат. Підопічні Романа Деркача хоч і не змогли виграти у Моршині (0:0), зате були кращими у карпатському дербі — 2:1 й набрали уже 38 очок.
Причому до 24-ї хвилини вели в рахунку 2:0. На 8-й хвилині після прострілу Максима Марича воротар УФК-Карпати Денис Васютик невдало вибив м`яч перед собою, де першим на підбиранні був Назар Дуда, який в один дотик переправив круглого у лівий нижній кут. А згодом все той же Дуда замкнув простріл Дмитра Шостака.

Карпатське дербі

На останніх секундах першого тайму академікам вдалося відіграти один гол (простріл з правого флангу в дотик використав Руслан Непийпієв). По перерві гості атакували більше, та йхній запал звів нанівець Марко Сапуга, отримавши на 65-й хвилині друге попередження.
А ось Скалі та нічия з карпатцями гикнулася, оскільки перед цим вони підписали мир ще й із BRW-ВІК (1:1). І її наздогнали хлопці з УФК-Карпати, бо у львівському дербі переграли городян 3:0. Вже на 3-й хвилині другого тайму Руслан Непейпієв відкрив рахунок, через п’ять хвилин відзначився Нікіта Петрук. Догравати матч зелено-білим довелось у меншості, але і вдесятьох вони змогли провести гольову атаку, яку вдало завершив Андрій Дурдас.
Тепер Скала й УФК-Карпати мають по 35 очок. На четверте місце також претендують двоє: у Львова й BRW-ВІК по 25 балів.
15 тур
4 травня
Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Поділля (Хмельницький) — 0:3
BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — Скала (Моршин) — 1:1
Волинь (Луцьк) — СДЮСШОР (Ужгород) — 4:1
Львів — ДЮСШ (Тернопіль) — 1:0

7 травня
Карпати (Львів) — УФК-Карпати (Львів) — 2:1
Голи: Назар Дуда (8, 24) — Руслан Непийпієв (40).
Карпати: Ледвій — Марич, Сидоров, Роман, Биков, Підгурський, Чабан (Бахмат, 52), Дуда, Рогачов (Магера, 58; Федурко, 79), Яців, Шостак (Гренда, 80+1).
16 тур
11 травня
Поділля (Хмельницький) — Волинь (Луцьк) — 1:1
СДЮСШОР (Ужгород) — BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — 2:4
Скала (Моршин) — Карпати (Львів) — 0:0
УФК-Карпати (Львів) — Львів — 3:0
ДЮСШ (Тернопіль) — Прикарпаття (Івано-Франківськ) — 0:1
Наступний тур (17)
18 травня
ДЮСШ (Тернопіль) — Поділля (Хмельницький), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — УФК-Карпати (Львів), Львів — Скала (Моршин), Карпати (Львів) — СДЮСШОР (Ужгород), BRW-ВІК (Володимир-Волинський) — Волинь (Луцьк).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.