Заради збірної Шведу доведеться перервати знайомство із Селтіком

Андрій Шевченко продовжує доукомплектовувати збірну. Після виклику 11-ти легіонерів, надійшли запрошення стільком же гравцям молодших збірних країни. Вчора увечері додався ще один футболіст

Його вже також сміливо можна й треба називати легіонером, оскільки днями Мар’ян Швед вже провів перше тренування із шотландським Селтіком. Про свій останній наразі матч за Карпати в УПЛ та про власні сподівання 21-річний футболіст розказував у зворушливому інтерв’ю перед від’їздом на британські острови.

А ось, що він розповів офіційному сайту свого нового клубу: «Чудово, нарешті, бути в Селтіку. Дуже радий, що перейшов в цю команду, я дійсно з нетерпінням чекаю початку моєї кельтської кар'єри. Уже провів кілька прекрасних днів, тренуючись з Селтіком, попрацював як завжди дуже продуктивно.

Перебуваючи в Україні, я постійно стежив за іграми Селтіка. Дуже радів його чемпіонству. Вважаю, що 8 разів поспіль виграти чемпіонат Шотландії — феноменальне досягнення. Шалено радий за клуб, тренерів та своїх нових партнерів по команді.

Наступні кілька тижнів будуть важливими для мене в плані адаптації і знайомства з новою командою і футболістами, новою грою. Мене блискуче прийняли в Селтіку, і я вдячний кожному за підтримку і за те, що я відчуваю себе у Глазго, як вдома».

https://youtu.be/kEK9goBVTko

Та процес знайомства доведеться перервати: 25 травня Мар’ян має прибути до Харкова, у табір збірної. Вона, поки що в експериментальному складі, розпочне підготовку до двох червневих матчів відбіркового турніру Євро-2020 проти Сербії (7-го) та Люксембургу (10 червня).

Нагадаємо, що для 21-річного атакера це вже другий виклик до головної команди. Минулого року він взяв участь у осінньому зборі, дебютувавши за синьо-жовтих у товариському матчі із Туреччиною 20 листопада.

Мар'ян у спарингу з турками

Також відзначимо, що у поточному чемпіонаті Прем’єр-ліги Швед зіграв у 26 матчах, забив 15 голів, віддав чотири результативні передачі.

Взимку був проданий Карпатами до Селтіка за 2 млн. євро.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (36%, 117 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (12%, 40 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (12%, 39 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 37 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (8%, 25 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (7%, 23 голосов)
  • Владислав Дубинчак (Арсенал) (5%, 15 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (4%, 13 голосов)
  • Андрей Кожухарь (Черноморец) (4%, 12 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин, Словакия) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 165

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.