Захисник із другої ліги мріє виступити на чемпіонаті світу

Триває підготовка збірної України U-20 (футболісти 1999 року народження) до старту на світовій першості у Польщі. Збиратися команда почала 11 травня, а сьогодні увечері вже проведе перший спаринг

Суперником має виступити ковалівський Колос, матч відбудеться о 19:00 на НТК ФФУ імені Віктора Баннікова. З повним списком кандидатів ми вже знайомили, зараз відзначимо, що у ньому є футболіст, котрий викликаний до збірної аж із третього українського дивізіону: виступає у другій лізі за Калуш.

В інтерв’ю Інформаційному центру ФК Карпати захисник Олег Веремієнко (він належить Карпатам, а за калушців грає в оренді) розповів про виступи у новій команді, очікування від майбутнього турніру та роботу з Андрієм Нестеруком, батьком його екс-партнера по юнацькій команді зелено-білих, Олександра Нестерука:

— Насправді для мене цей виклик не є сюрпризом, я перебуваю на зв’язку з тренерським штабом збірної, тому очікував на це запрошення. Поки трохи рано говорити про участь у молодіжному чемпіонаті світу (як уже повідомляв проект Золотий Талант тренерському штабові Олександра Петракова доведеться відчепити чотирьох футболістів). Звичайно, я був би дуже радий навіть, якби зіграв хоча б один матч у синьо-жовтій футболці. Старитимуся і докладатиму для цього усіх зусиль. Це велика подія для кожного гравця збірної.

До збірної Веремієнко (капітан) починав викликатися ще з Карпат

Друга ліга, як на мене, більш серйозний турнір, ніж першість дублерів чи чемпіонат U-19. Тут багато силової боротьби, інколи навіть дуже багато. Разом з тим, це цікаво, коли ти граєш у футбол з мужиками, а не зі своїми однолітками. Вдячний Карпатам за те, що надали мені можливість пограти у Калуші і набратися досвіду. Тут я мужнію, отримую ігрову практику та набираюся сил.

Олег Веремієнко

А тепер представляє вже Калуш

Тут дуже перспективний тренерський штаб. Андрій Нестерук та Андрій Лахнюк — сильні тренери, з якими приємно і цікаво працювати. До того ж у Калуші грає багато екс-карпатівців: Лебедь, Сениця, Савошко, Гудак, Поручинський. З багатьма з них я пліч-о-пліч виступав у Львові. У нас чудовий колектив.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (36%, 117 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (12%, 40 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (12%, 39 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 37 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (8%, 25 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (7%, 23 голосов)
  • Владислав Дубинчак (Арсенал) (5%, 15 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (4%, 13 голосов)
  • Андрей Кожухарь (Черноморец) (4%, 12 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин, Словакия) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 165

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.