Оболонь Бровар уже в плей-оф, Дніпро-1 вперше програє

Ціла низка команд чемпіонату U-19 (перша ліга) вже забронювала собі місця у наступному етапі змагань. Хоча є групи, де інтрига ще тримається, тут все вирішуватиметься в останніх турах

Група 1

На заході відбулася битва двох лідерів: до Мукачева завітала Буковина. Місцевий МФА, що несподівано схибив минулого туру у Хмельницькому (програв Поділлю 0:2), мав терміново реабілітуватися, аби не випасти з перегонів за путівки до плей-оф. Хлопці Віктора Ряшка справилися, вже на 7-й хвилині Іван Станкович прийнявши м’яча у чужому штрафному, розвернувся й влучно пробив у ближній кут воріт. На 13-й хвилині могли розвинути успіх, та кращий бомбардир команди Василь Герег влучив з пенальті у стійку воріт.

Мукачівці негостинно обійшлися з буковинцями

По перерві швидка атака господарів лівим краєм завершилася передачею в центральну частину на Станковича і той поцілив у ворота впритул зі штангою — 2:0. Буковина аж ніяк не здалася, Ілля Томнюк з добивання забив, а згодом гості ще й опинилися у більшості: за друге попередження вилучення заробив захисник Ігор Тихненко.

У минулому турі Буковина с Петрикивкой снова первые, Мукачево свалилось на третье место

Тим часом Ніка вдало погостювала у Вінниці, мінімально здолала Темп і втримала першу сходинку, у неї 31 очко. Разом із МФА (30) і Буковиною (29) вона й розіграє дві перепустки до наступного етапу.
Прикарпаття нарешті повернулося на рідний стадіон Гірка, що з осені перебував на реконструкції. Й відсвяткувало подію упевненою перемогою над Поділлям. Хоча до перерви забило лише раз, то Хома холоднокровно реалізував вихід сам на сам. Незважаючи на четверту сходинку, яку наразі посідає Прикарпаття із 20 очками, команді вже не вдасться втрутитися у боротьбу за два перших місця.
15 тур
1 травня
Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Поділля (Хмельницький) — 3:0
Голи: Андрій Хома (4), Олег Гудемнюк (76), Павло Медвідь (78).
Прикарпаття: Сердюк — Василів (Диндин, 78), Феліпович, Крижанівський, Н. Лесів (А. Лесів, 62), Радульський (Матешко, 79), Руденко (Гудемнюк, 71), Гавронський (Павлюк, 67), Остапчук, Медвідь, Хома (Грушецький, 79).
МФА (Мукачево) — Буковина (Чернівці) — 2:1
Голи: Станкович (7, 59) — Томнюк (76).
На 13-й хвилині Герег (МФА) не реалізував пенальті.
МФА: Колісник — Тихненко, Поліщук, Соловей, Луців, Курильчик (Апарін, 77), Бекеша, Королевич, Герег (Байса, 90, Забава, 90+2), Станкович (Топчій, 85), Фляшко (Дьяков, 46).
Буковина: Дутка — Постолакій (Єремчук, 68), Шихайлов, Томнюк, Букатар, Фрунчак, Рябий, Шутак (Мангер, 52), Рябий (Квасниця, 74), Бута, Гакман.

Темп (Вінниця) — Ніка (Івано-Франківськ) — 0:1
Адреналін (Луцьк) — Гірник (Новояворівськ) — 2:0
Наступний тур (16)
8 травня
Гірник (Новояворівськ) — Темп (Вінниця), Ніка (Івано-Франківськ) — МФА (Мукачево), Буковина (Чернівці) — Прикарпаття (Івано-Франківськ), Поділля (Хмельницький) — Динамо (Львів).

Група 2

Відразу двома зіткненнями команд із першої п’ятірки балував звітний тур. І, треба зауважити, обидва лідери таблиці не надали приводів засумніватися у їхній силі.
Хлопці з Оболоні Бровар з’їздили у гості до не найгостиннішого клубу ліги — Любомира — і таки вивезли із Ставища три очки. Хай і завдяки лише одному забитому. Тепер у них 49 очок, у Любомира 39. До речі, можемо привітати Оболонь Бровар із виходом до плей-оф: солідний відрив киян достроково забезпечив їм одне з двох перших місць у групі Центр.
Другий Колос приїздив до Киева, на гостини до самобутнього Чемпіона. Голів набив більше, щоправда, й пропустив (зате набрав 47 балів). Що не так пішло у грі чемпіонів, знає їхній тренер Анатолій Сіденко (у його команди залишилося 31 очко).

Зміна-Оболонь не дозволила АРЗ й надалі порушувати спокій, безжально перервавши шестиматчеву безпрограшну серію білоцерківців. Кияни накопичили вже 36 балів.
Відзначимо й виїзну перемогу Полісся, яка, утім, не дозволила житомирцям втекти з останнього місця: адже Локо виграв у Вінниці.
19 тур
30 квітня
ВОДЮСШ (Вінниця) — Локомотив (Київ) — 0:2
1 травня
Чемпіон (Київ) — Колос (Ковалівка) — 1:4
Голи: Као (77, пенальті) — Ахмедзаде (29), Гида (34), Сорокін (83), Сіренко (90+4).
Колос: Котовий — Альянов (Фільчаков, 78), Коваленко (Сягровський, 90), Шакун, Кірік, Рожко (Нагорнюк, 82), Кошляк (Шевченко, 52), Сорокін (Гида, 81), Федоров (Нагорнюк, 85), Гида (Сіренко, 65), Ахмедзаде (Олійник, 71).

Зміна-Оболонь (Київ) — АРЗ (Біла Церква) — 1:0
ДЮСШ-15 (Київ) — Полісся (Житомир) — 0:1
Любомир (Ставище) — Оболонь Бровар (Київ) — 0:1
Атлетик (Одеса) — ФК імені Льва Яшина (Київ) — 1:0
Гол: Роман Антоненко.

Наступний тур (20)
8 травня
АРЗ (Біла Церква) — Атлетик (Одеса), ФК імені Льва Яшина (Київ) — ВОДЮСШ (Вінниця), Локомотив (Київ) — Чемпіон (Київ), Колос (Ковалівка) — Любомир (Ставище), Оболонь Бровар (Київ) — ДЮСШ-15 (Київ), Полісся (Житомир) — Зміна-Оболонь (Київ).

Група 3

Петриківка разом із черкаським Дніпром виграли чергові матчі, причому дніпряни обіграли одного з переслідувачів — Кремінь.
Скоріш за все, саме Петриківка (22 очка) й Дніпро Черкаси (20) представлятимуть цю групу в плей-оф. У третього Кременя 15 очок.
11 тур
1 травня
Петриківка — Голкіпер (Запоріжжя) — 3:0
Олімпік (Кропивницький) —Нікополь — 8:0
Кремінь (Кременчук) — Дніпро Черкаси (Черкаси) — 0:1
Наступний тур (12)
8 травня
Маолдіс (Дніпро) — Кремінь (Кременчук), Дніпро Черкаси (Черкаси) — Олімпік (Кропивницький), Нікополь — Петриківка.

Група 4

Першої поразки в чемпіонаті зазнав лідер групи й усього турніру Дніпро-1. Після десяти поспіль перемог команда заздалегідь забезпечила собі місце у плей-оф (30 очок). Тому дозволила собі навіть програти у Краматорську. Хоча, звісно, не варто зменшувати й заслугу футболістів Авангарду, які на гол лідера відповіли двома. Набрали 24 очка і йдуть на другому місці.
ДВУОР із Квадро ділили третє місце, пощастило команді, що нині представляє Бахмут. Двічі у першому таймі вони покарали гостей голами, особливо красиво влетів другий, у дев’ятку метрів із 17-ти. На цьому неприємності для первомайців не закінчилися: на останній хвилині тайму воротар суперника врізався у Микиту Іщенка, що виходив з ним віч-на-віч, футболісти зіткнулися головами, і нападника Квадро повезли до лікарні на швидкій. Має бути операція.

Квадро (у зеленому) програв один із найголовніших матчів

Назім Ісмаілов заробив пенальті, сам реалізував і скоротив різницю в рахунку. Та на 75-й правила порушили вже гості, й ДВУОР забив з пенальті втретє. Набрав 20 очок, у Квадро залишилося 19, і обидва теоретично ще можуть обійти Авангард.
11 тур
1 травня
Арена (Харків) — Барса (Суми) — 7:0
ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — Квадро (Первомайський) — 3:1
Квадро: Гребенюк — Тепляков, Каніщев, Приходько, Гресько (Острик, 77), Воловик, Гуренко, Халютін, Фрунташ, Коваленко, Іщенко (Ісмаілов, 45).
2 травня
Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — Кобра (Харків) — 3:1
Авангард (Краматорськ) — Дніпро-1 — 2:1
Наступний тур (12)
8 травня
Кобра (Харків) — Авангард (Краматорськ), Дніпро-1 — ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут), Квадро (Первомайський) — Арена (Харків), Барса (Суми) — СК Дніпро-1-Борисфен (Дніпро).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.