Молоді футболісти донецького Олімпіка підтримали благодійну акцію УСІМ ФУТБОЛ

Усім футбол, Мокрець, 2019

Наприкінці квітня проект Золотий Талант разом з організаторами благодійної акції УСІМ ФУТБОЛ — Олександром Єгоровим та Олександрою Лободою — відвідав дитячий будинок у селі Мокрець Броварського району Київської області. Але головними дійовими особами для дітей були футболісти донецького Олімпіка — Ігор Снурніцин, Дані Лтайф та Максим Тейшейра

Село Мокрець, з одного боку, знаходиться не дуже далеко від столиці, але осторонь від великого життя. Дорогу, яка веде до села від траси Київ — Чернігів, важко назвати нормальною. Але акція УСІМ ФУТБОЛ, до якої долучився проект Золотий Талант, у дитячому будинку, розташованому у Мокреці, відбулася.

Усім футбол, Мокрець, 2019

Футбольний десант, який висадився на сільському шкільному стадіоні, складався із двох частин. Перша — тренери київського Олімпіка, метою яких було проведення показового тренування для дітей. Друга — футболісти донецького Олімпіка — Ігор Снурніцин, Дані Лтайф та Максим Тейшейра, які разом з кількома представниками київського Олімпіка U-19 взяли активну участь у цьому тренуванні і на власному прикладі демонстрували різноманітні вправи з м’ячем.

Усім футбол, Мокрець, 2019

Футбол вихованці дитячого будинку люблять. Їх вихователь Сергій Володимирович займається з дітлахами різними видами спорту — наскільки дозволяє спортивний інвентар. Кількість дітей у будинку час від часу міняється, спортом активно займаються відсотків 70, майже усі захотіли провести час із футболістами Прем’єр-ліги. Хоча були й такі, що засоромилися. За словами вихователя, деякі діти, що опинилися у дитячому будинку, не мають великого бажання спілкуватися з кимось. Серйозна психологічна травма — це не просто слова.

Усім футбол, Мокрець, 2019

Тих, хто прийшов на тренування (а долучилися й деякі діти місцевих жителів), тренери Олімпіка розбили на дві вікові категорії. Найменшим показували елементарні елементи контролю над м’ячем. Старшим, серед яких було четверо дівчат, влаштували більш серйозні вправи. А потім відбувся незвичний футбольний матч: гості проти господарів — збірна двох Олімпіків проти усіх учасників відкритого тренування, ще й підсилених своїм вихователем.

Усім футбол, Мокрець, 2019

По завершенні гри усі діти пробивали пенальті воротарю юнацької збірної України U-19 Дані Лтайфу і задавали питання усім трьом представникам клубу Прем’єр-ліги. Лтайф розповідав про важливість відновлення для професіонального футболіста. Тейшейра та Снурніцин — про те, як почали займатися футболом, як стали футболістами і якого режиму дня дотримуються.

Усім футбол, Мокрець, 2019

А наприкінці вихованці дитячого будинку отримали подарунки від донецького Олімпіка. Окрім цього, футболісти-професіонали нагородили кращих, на їх думку, учасників тренування, та робили спільні фото.

Усім футбол, Мокрець, 2019

Це вже третій дитячий будинок у рамках акції УСІМ ФУТБОЛ, а в планах — проїхати усю Україну.

Усім футбол, Мокрець, 2019

В тему Руслан Ротань и Виталий Рева провели тренировки для юных футболистов из детских домов



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.