Україна відповіла Ірландії голами гірників й очолила групу на Кубку розвитку

Збірна України U-16 завершила свій виступ на Кубку розвитку УЄФА, що тривав цими днями в Ізраїлі. Сьогодні, у заключному турі наші хлопці проводили вирішальний матч із Ірландією

Стартували підопічні Олександра Петракова (футболісти 2003 року народження) феєрично, розтрощивши захист збірної Фіджі — 5:0. Та вже у другому поєдинку господарі змагань опустили нас на землю, причому жоден із трьох наших нападників-легіонерів не забив — 0:2.

Сьогоднішній ранковий матч з ірландцями був для нас вирішальним: аби претендувати на виграш групи й турніру загалом українцям потрібна була лише перемога. Її й було здобуто, попри те, що наші пропустили першими, на 23 хвилині.

Та вже на 28-й півзахисник Шахтаря Микита Махиня рівновагу відновив, а ще через хвилину його одноклубник Денис Шостак забив, як виявилося, переможний м’яч.

До речі, цей гол став для форварда вже четвертим на турнірі.

Україна — Ірландія — 2:1
Голи: Микита Махиня (28), Денис Шостак (29) — (23).
Україна: Друі (Пузанков, 41) — Мампассі, Козик, Савчук, Кононов, Махиня, Бомащук, Роман (Маленков, 65), Кілик (Хлань, 24; Антонюк, 53; Попов, 75), Шостак, Ляпін (Джулані, 41).

Утім, поки що можемо вітати збірну України лише з перемогою у цьому конкретному матчі. Вона набрала шість очок, стільки ж у Ірландії, та у нас краща різниця м’ячів. У збірної Ізраїлю поки що 3 очка, і попереду зустріч із аутсайдером з Фіджі.

Ізраїль — Фіджі (13:30)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.