До другого спарингу з турками у збірній лишалося 16 гравців. Ще стільки ж не доїхало

Учорашнім матчем з турками збірна України U-18 (футболісти 2001 року народження) завершила черговий тренувальний збір. Нагадаємо, поки що ця команда грає лише товариські матчі, але восени на неї вже чекає офіційний старт — початок відбору до Євро-2020 (U-19)

Днями підопічні Олега Кузнецова двічі зустрілися зі збірною Туреччини, обмінялися мінімальними перемогами (1:0 і 0:1). Вчора програли, однак у наставника немає претензій до своїх підопічних щодо самовіддачі.

— Олеже Володимировичу, чи був останній збір найскладнішим з усіх проведених з цією командою, беручи до уваги кадровий аспект?

— Можливо. У всякому разі, за останні два роки я не пригадую, щоб ми працювали без 15-ти основних футболістів. Але до відсутності гравців із топ-клубів ми вже звикли й ставимося до цього спокійно.

Турків стримували (захисник Шахтаря Роман Якуба №6)...

— Перед другим поєдинком із турками збірна залишилася усього з 16-ма футболістами...

— Ми викликали 20 гравців, але в останній момент з якихось причин Карпати не відпустили Желізко, а Пінчук і Підручний приїхали з травмами. Окрім того, у першому матчі Біблик отримав пошкодження. Воно хоч і не серйозне, але у другому поєдинку він не зміг нам допомогти.

— З огляду на все вищезазначене, важко робити якісь висновки за підсумками останніх спарингів?

— Важко не в найсильнішому складі протидіяти такій сильній збірній, як Туреччина. Але в мене немає претензій до самовіддачі футболістів, адже хлопці грали перед своїми глядачами, рідними. Хоча складно відпрацювати якісь тактичні варіанти, коли в запасі всього одне передігрове тренування. Хлопці намагалися перебудовуватися у відповідності з підказками по ходу матчів.

... та не втримали (воротар Арсенала Олександр Гарапа №12)

— Ви говорили, що й на наступному зборі не зможете розраховувати на всіх кращих…

— Окрім динамівців, швидше за все, не буде й гравців Шахтаря. У нас залишиться всього 10—11 футболістів, тому потрібно десь ще шукати половину складу. На Кубку Словаччини тепер ще складніше буде протистояти таким збірним, як Хорватія, Іспанія та Чехія.

Цим матчем збірна України завершила свій другий цьогорічний збір. Наступний пройде наприкінці травня, тоді ж Україна виступатиме на міжнародному турнірі Кубок Словаччини.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.