Після розгрому Фіджі збірна України була покарана Ізраїлем

Вкрай невдало, як по грі, так і в плані результату, провела юнацька збірна України U-16 свій другий матч на турнірі в Ізраїлі. Сьогодні вдень вона програла господарям, навіть не забивши

Могутня перемога у першому матчі Кубку розвитку УЄФА над Фіджі (5:0) додавала неабиякого оптимізму. Однак вже другий тур викрив численні недоліки у грі хлопців Олександра Петракова (футболісти 2003 року народження). Насамперед, у грі в атаці: маючи кілька нагод для взяття чужих воріт, вони жодного разу в них не поцілили.

Натомість, в захисті припускалися помилок, за дві з них і були покарані. У першому таймі з пенальті, у другому пропустили з гри.

Збірна Ізраїлю U-16

Україна — Ізраїль — 0:2

Голи: Бар Навей (16, пенальті, 67).

Україна: Пузанков (Друі, 68) — Мампассі, Маленков (Кононов, 56), Роман (Антонюк, 68), Козик (Джулані, 56), Савчук (Грибов, 68), Хлань, Бомащук, Махиня (Попов, 68), Шостак (Кілик, 56), Ляпін (Довгань, 56).

Інший поєдинок 2-го туру, між збірними Ірландії та Фіджі розпочнеться о 15:00. Британці, у разі перемоги, одноособово очолять квартет.

В останньому турі збірна України зустрічатиметься саме з Ірландією, матч — післязавтра, 3 травня.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.