«Якби зайвий раз викидалися вперед, то може звитягу над Прикарпаттям і не здобули б»

Яскравою перемогою завершили львівські динамівці свій матч 10-го туру чемпіонату U-19 серед команд першої ліги. До них у гості завітало міцне Прикарпаття, й було обігране із рахунком 2:1

Не натішиться звитягою й керманич Динамо Дмитро Фіалка, щедро поділившись своїми емоціями із офіційним сайтом клубу:

— Дуже задоволений діями своєї команди на футбольному полі. Той перший тайм, який ми видали, є одним з найкращих за всю історію нашого колективу. Варто відзначити, що протистояли дуже сильному опоненту та ще й грали першим номером. Це вартує чимало. Ми класно виходили з-під пресингу, вдало діяли у своїх атаках, я побачив на полі те, над чим ми так наполегливо працюємо вже не перший місяць. Окрім того, я бачив справжню команду, яку хочу бачити і надалі.

Динамівці літали, мов на крилах

Щодо другого тайму? Могли, звісно, рахунок зробити на свою користь більш впевненим, але хтозна? Можливо, якби зайвий раз викидалися вперед, то звитягу і не здобули б.

Як зіграли? Буковина с Петрикивкой снова первые, Мукачево свалилось на третье место

Як би там не було, результат на табло. Наша безпрограшна серія триває. У доброму гуморі будемо зустрічати Великдень, а вже опісля свят повертаємось до роботи та зосереджено готуємось до зустрічі із хмельницьким Поділлям. Хмельничани набрали ходу в попередніх іграх, тому з холодним розумом дивимося вже на майбутній матч.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.