Гнатів: «За третє місце Карпати ще поборються»

Третій матч поспіль не може виграти у чемпіонаті U-19 юніорська команда Карпат. Два попередні було програно Шахтарю (0:2) й Волині (0:3): хоч і в гостях, але ж зовсім без забитих м’ячів!

У поєдинку 20-туру чемпіонату Карпати поступилися вже й удома, Маріуполю. Хоча й забили двічі — 2:4. Емоціями від поєдинку та гри своїх підопічних тренер Роман Гнатів поділився з Інформаційним центром клубу:

— Враження від поєдинку двоякі. З одного боку — поразка і велика кількість неправильних рішень і дій в захисті. Але ці моменти ми окремо розберемо, коли будемо аналізувати матч. А по самій грі, в принципі, не можу щось погане сказати на адресу хлопців. Вони старалися і досить непогано грали, мали нагоди і при рахунку 0:3 двічі забили. Звичайно могли й зрівняти... Ну, не вдалось. Але вони показали, що в них є характер і це втішає. Радує й те, що, навіть програючи 0:3, хлопці не почали грати в футбол «бий-біжи». Саме завдяки тому, що гравці продовжили гнути свою лінію, вони й змогли двічі забити.

В "бий-біжи" не грали, але програли

Суперник в принципі нічим не здивував. Під час підготовки до гри, я наголошував що Маріуполь має швидких футболістів і добре грає на контратаках. Так і вийшло — два голи на контрвипадах. У матчі першого кола, вони забили нам схожі м’ячі. Вважаю, що саме в таких поєдинках хлопці зрозуміють, що однієї самовіддачі і бажання недостатньо для перемоги. Зараз однозначно потрібно піднімати настрій і дух команди.

Ми в кожному матчі налаштовуємся на перемогу і змагаємося тільки за найвищі позиції. Зрозуміло, що на перше та друге місце ми вже не можемо претендувати, але за третє ще поборемось. Зрештою, кінцева ціль не місце, а дух переможця. А помилки? Вони — молоді хлопці і краще нехай помиляються тут, ніж потім, коли перейдуть в дубль чи першу команду.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.