Ванат: «Для мене не проблема, з якої ноги пробивати»

Минулого туру Динамо здолало Чорноморець. 5:1, в Одесі. І хай сталося це у рамках чемпіонату U-19, та це аж ніяк не применшує заслуги київського форварда Владислава Ваната, що відзначився у тому матчі покером

Після гри 17-річний футболіст поділився своїми враженнями із прес-службою столичного клубу:

— Перед грою нас попередили, що у Чорноморця хороша команда. Ми мали швидко вибігати в атаки й забивати м’ячі, що нам і вдалося за рахунок величезного бажання у кожного з гравців Динамо. Тому й рахунок такий великий.
— Уперше тобі вдалося забити на професійному рівні чотири м’ячі в одному матчі…
— Насамперед хотів би подякувати всій команді, без них нічого не вдалося би. Я старанно працював на тренуваннях, намагався забивати якомога більше, й, як бачите, вдалося перенести це й на офіційний матч.

— Євген Ісаєнко, який є найкращим бомбардиром чемпіонату U-19, після однієї з останніх ігор поскаржився, що дублів у нього багато, а от хет-триків поки не було. У тебе ж сьогодні відразу чотири м’ячі. Маєш намір поборотися з ним за звання найкращого бомбардира?
— Євген — лідер нашої команди. Я ж стараюся виходити на поле й у кожному матчі викладатися на 200 відсотків. У нас здорова конкуренція, тому не зациклююся на цьому.
— Зі своїх чотирьох м’ячів який можеш виокремити?
— Усі голи хороші, але я відзначив би останній — вдався удар із лівої ноги в дальню дев’ятку. Загалом стараюся працювати обома ногами, тому для мене не проблема, з якої ноги пробивати.

Ваната ловили, як могли

— Тренер зазначив, що всі чотири твоїх голи — це робочі моменти…
— Так, стараємося відпрацьовувати моменти у тренувальному процесі, а у грі тренери вимагають бути націленими на ворота в кожному епізоді. Добре, що з тренувань усе вдається переносити на гру.
— Навіть залишившись у меншості, ви не зупинилися й забили ще один м’яч у ворота суперника. Чи складно це було зробити?
— Після вилучення Чорноморець побіг уперед в надії забити один-два м’ячі, звільняв зони, у які ми могли входити — саме так і вдалося забити останній гол.

— Крім твого гольового доробку, можна відзначити й дебютантів — твоїх партнерів по команді U-17…
— Ми з хлопцями — тими ж Глушачем, Гуком, Блізніченком — разом давно граємо, зокрема і в останньому матчі з Шахтарем, тому взаєморозуміння в нас на хорошому рівні. А в команді їх прийняли добре, тому жодних проблем з адаптацією також немає.
— Яка твоя головна мета?
— Намагаюся в кожному матчі забивати якомога більше м’ячів, і розумію, що лише через важку працю можна досягти успіху.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.