«Нападники забили — це добре, але ж не забили ще три-чотири голи»

Завтра у чемпіонаті U-19 стартує 20-й тур, щоправда, Волинь свій матч із Шахтарем проведе аж у травні. Чи не найгучніша сенсація туру минулого сталася саме у Луцьку, там волиняни розбили Карпати — 3:0

Відзначимо, що у поточному юніорському чемпіонаті лучани йдуть не поспіхом, у середині таблиці (28 очок), натомість львів’яни — бронзові призери минулого чемпіонату, та й наразі посідають третє місце (35). Та на Підшипнику команди, вочевидь, забули про титули й регалії, господарі забили тричі, не пропустивши.

— Після гри проти Динамо (2:4) ми зробили певні висновки, — відзначив після матчу в коментарі офіційному клубному сайту керманич Волині Альберт Шахов. — Тоді, мабуть, гра у Чернігові на штучному полі та важкий переїзд далися взнаки в плані результату. Працювали у штатному режимі, не готувалися під конкретного суперника, старалися нав’язати свою гру, і це вийшло.

Атакує Станіслав Кристін (№8)

Те, що нападники забили, це добре, але те, що не забили ще по три-чотири голи — хвилює.

Команда Карпати йде на третьому місці, з хорошим підбором гравців, тому цей результат для хлопців важливий в плані психології. Я думаю, це допоможе їм в подальших іграх, і будемо намагатися перемагати в кожному матчі.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.