«Корейці добре працюють з м’ячем, у другому таймі нашій збірній було важкувато»

Юнацька збірна України U-20 зіграла перший товариський поєдинок на тренувальних зборах в Іспанії проти Південної Кореї. Синьо-жовті мінімально обіграли суперника з рахунком 1:0

До перемоги доклався і 20-річний карпатівець Олександр Авраменко, який з’явився на полі в другому таймі. В інтерв’ю Інформаційному центру Карпат захисник поділився враженнями від перебування в національній збірній.

— Вже в травні розпочнеться чемпіонат світу серед команд U-20, в якому ви берете участь. Як збірна готується до цих змагань?

Підготовка проходить добре. По приїзду, ми кілька днів приділили дворазовим тренуванням тактичного плану, потім зіграли з корейцями доволі цікавий спаринг. Команда Кореї швидка, технічна, усі хлопці добре працюють з м’ячем. Тому у другому тайм було трохи важкувато. Попереду ще спаринг проти Уругваю.

— Чи відрізняються збори клубу та національної збірної?

На клубних зборах приділяють достатньо часу фізичній підготовці. А в збірній працюють більше в тактичному плані, тому що у нас не так багато часу і, в першу чергу, потрібно будувати командну гру. В іншому різниці немає: тренування, відновлення, режим – все теж саме. Ми живемо на березі моря в містечку Сан-Педро-дель-Пінатар. Поля тут у дуже хорошому стані, умови для роботи теж сприятливі.

У молодіжці Карпат Авраменко освоївся швидко

Сьогодні, після ранкового тренування, нам виділили час на відновлення та відпочинок, тож зможемо прогулятися містом та більше роздивитися його.

— Яка атмосфера панує в команді, зважаючи на те, що гравці з різних клубів?

Все чудово. Ми всі давно знайомі, бо основний склад практично не змінюється. Є лише декілька нових гравців, але вони швидко звикають і адаптуються, бо колектив дружній, і атмосфера для роботи сприятлива.

— У твоєму активі присутні виступи за три збірні — U-17, U-19 та U-20. У чому секрет стабільних викликів до лав національних команд?

Секрет простий потрібно постійно наполегливо тренуватися і вірити у свій успіх.

У нинішньому сезоні у складі Карпат U-21 Олександр Авраменко провів 1 матч.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.