Знаний атакер Воробей розповів Футбіку про свої криві ноги, про Роналдо й Марлоса з Ярмоленком

Екс-форвард збірної України, а нині телеексперт Андрій Воробей у головній навчально-футбольній програмі Футбік навчив майбутніх чемпіонів розуму. Футболіст продемонстрував базовий технічний елемент, розповів про збірну України, і порадив кальцій, щоби ноги не кривіли на тренуваннях

Які шанси у нашої збірної?

— Шанси є. Гарний суперник. Багато хто говорить і думає, що шансів мало. Проте, я вірю в нашу збірну. Тому що зараз справді зібралися гарні виконавці, громадянство Марлоса додало креативу трохи у грі. Дуже багато талановитої молоді. Я гадаю, що нам до снаги. Тим більше, що зараз Роналдо — це вже не той Роналдо.

Його виступи в Ювентусі доводять протилежне…

— Ні, здає потрошки позиції. Отже шанси є, і шанси гарні, я вважаю їх 50 на 50. Вірю, що в нас повинно вийти все.

Ти кажеш про молодих, а Марлос уже не молодий. І Ярмоленку з Коноплянкою уже під тридцять…

— Давайте так, 27-28 це самий розпал кар’єри. Вони теоретично повинні грати у свою найкращу гру!

А як ти грав сам? Тобі завжди казали: "Їздив на коні чи сидів на бочці", ну, через криві ноги?

— Ха-ха, ні, насправді я маю навіть підтвердження, фотографії, де (ось не пригадаю точно), чи то в 10, чи то в 11 років у мене ноги ідеально рівні. Худим був як гілка якась, проте ноги рівні. Буквально за рік, за півтора пішли навантаження, і ноги від навантажень округлилися. Бракувало може кальцію, я не знаю!

У челленджі на жонглювання між Воробеєм та ведучим Романом Дяченком переміг 40-річний ветеран. За що молодий отримав покарання:



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.