«Нам зараз важко, але Динамо продовжує працювати та робити свою справу»

21-річний капітан Динамо Віктор Циганков прокоментував клубній прес-службі перемогу команди над Олімпіком — 2:1. У грі Віктор, реалізувавши пенальті, відкрив рахунок

— Таку гру, як із Челсі, хочеться скоріше забути, — взяв слово Віктор. — У нас не так багато команд грають у єврокубках, тому дуже шкода, що багато людей у нашій країні замість того, щоб підтримати команду, яка у нас досить молода, нас просто знищили — це найнеприємніше. Звісно, неприємний і результат: вдома, при своїх уболівальниках та повному стадіоні так програвати ми не маємо права. Повторюся, дуже легко усією країною полити нас брудом замість того, щоб підтримати. Ми ті люди, які після таких ігор замислюються і на тренуванні працюють удвічі інтенсивніше та напруженіше. Нам зараз важко. Для молодих гравців це лише перший чи другий сезон в основному складі. Динамо продовжує працювати та робити свою справу.

З Олімпіком Динамо пропустило незабаром після забитого м’яча, що було найважчим?

— Гра була важка тим, що ми втомилися після мату з Челсі, це відчуваю і по собі. Незважаючи на результат, на полі ми віддали усі сили, адже подібні ігри бувають рідко, і хотілося перевірити свої сили. Тож сьогодні було нелегко плюс в’язке поле — ноги дуже підсіли. Але це не  виправдання. Сьогодні ми виходили на поле досягати результату.

Чи допоможе пауза, пов’язана із матчами збірних морально перезавантажитися?

— Думаю, так. Збірна є збірна, там завжди чудова атмосфера, туди приємно приїздити. Сподіваюся, хлопці розвантажаться, і з новими силами ми повернемося до розташування клубу.

Як вам було налаштовуватися на таких різних суперників, як Челсі  та Олімпік?

— Посипати голову попілом ніхто не збирається, але ми чудово розуміємо, що так програвати не можна. Сьогодні у нас була інша гра, у якій нам потрібно було досягати результату.

Завершено перший етап чемпіонату України, які короткі підсумки можете підбити?

— Звісно, друге місце — це не те, чого ми хочемо. У нас ще є ігри у чемпіонаті та Кубку України. Сконцентруємося на цих турнірах.

У нинішньому чемпіонаті Віктор Циганков за Динамо провів усі 22 матчі, забив 11 м’чів та заробив 2 жовті картки.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.