За спалену фанами Карпат куртку воротар Львова отримав нову, ще й «розу»

Сьогодні головний ньюсмейкер останього туру Прем’єр-ліги — Львів — проведе надважливий матч 21-го туру із Зорею. Минулих вихідних, нагадаємо, синьо-золоті виграли львівське дербі

Та не всі й без того нечисленні фанати городян залишали стадіон Україна у гарному настрої. Приміром, 16-річному Максиму Серватяку його зіпсували невгамовні ультрас Карпат. Минулої неділі хлопець разом із друзями прийшов на стадіон, аби підтримати у принциповій грі саме містян. Оскільки не просто вболіває за них, а є воротарем команди Львів U-16, що виступає у чемпіонаті ДЮФЛУ.

Та, як повідомляє офіційний сайт ФК Львів, група агресивно налаштованих фанів зелено-білих напали на юного вболівальника, використавши при цьому газовий балончик, змусили його віддати куртку з логотипом Львова і спалили її.

Звісна річ, перемозі парубок потішився, та настрій зіпсували. Підняли його… футболісти першої команди Львова: посеред тижня, у середу, вони запросили Максима на своє тренування.

Макс у новій куртці та з клубною "розою"

Команда Юрія Бакалова подарувала хлопцю нові клубні куртку та шалик із автографами гравців, а також зробила спільне фото. Бо, мовляв, синьо-золоті леви своїх у біді не лишають!

«Це було дуже несподівано, але й не менш приємно! Я дуже люблю футбол, а Львів — мій улюблений клуб. Тому не мав жодних сумнівів за кого грати і кого підтримувати у львівському дербі. І ми показали, хто є найкращим у місті!», — висловив свої емоції Максим від зустрічі з Бандурою, Адамюком, Борзенком, Бруно і компанією.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.