Шевченко зібрав за столом тренерів молодших збірних України

Днями головний тренер національної команди Андрій Шевченко зустрівся з тренерами молодіжної та юнацьких збірних України. спілкуванням, здається, залишилися задоволені і він сам, і Ротань, і Кузнецов, і Єзерський із Нагорняком

Керманич головної команди разом зі своїми помічниками, Олександром Шовковським, Мауро Тассотті та Андреа Мальдерою, ознайомили колег, які працюють із найкращими вітчизняними футболістами молодших груп, із принципами, на яких базується ігрова концепція національної збірної.

Упродовж трьох років роботи у збірній Андрія Шевченка та його тренерського штабу гра команди змінилася, відповідно зазнали відчутних корекцій і вимоги до гравців. Власне, зустріч, ініціатором якої виступив наставник синьо-жовтих, і була організована для покращення взаємодії тренерів усіх збірних команд, повідомляє прес-секретар національної команди Олександр Гливинський.

Колишні гравці збірної, а нині тренери збірних

Упродовж двогодинного спілкування всі учасники отримали важливу для себе інформацію. Формат зустрічі — дискусійний, відтак колеги по цеху обмінялися думками щодо ігрових моделей та принципів роботи із гравцями. Після завершення дискусії її учасники жваво ділилися враженнями від почутого, що є наочним підтвердженням зацікавленості наставників у робочому процесі.

— Такий формат зустрічі дуже цінний, — вважає Андрій Шевченко, — штаб національної команди, тренери молодіжки та всіх юнацьких команд мають бути в постійному контакті. Сьогодні ми розглянули різноманітні нюанси ігрового розвитку, отримали чимало інформації щодо гравців і планів їхніх команд. З іншого боку, наші колеги з молодших збірних можуть завжди розраховувати на нашу допомогу в налагодженні ігрової концепції. Вийшла цікава, продуктивна зустріч, яка дала інформацію для подальшого розвитку.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.