«У футболі може проявити себе і дорослий, і молодий, і високий, і худий, і швидкий, і повільний»

Капітан Дніпра-1 Сергій Кравченко підбив підсумки тренувального збору в Туреччині та поділився враженнями від прогресу дебютантів: 15-річного Єгора Ярмолюка та 17-річного Валентина Рубчинського


— Двотижневі збори минули досить швидко, цитує Кравченка прес-служба клубу. — Нічого негативного не було, навіть ті поразки, що трапились, вони підуть на користь, адже завжди перемагати — це теж погано. Ті ж австрійці трохи побили і вказали на слабкі боки. Щодо новачків, то ми бачимо, як вони зростають, і вбирають в себе все, що їм кажуть тренери. І навіть по іграх видно, наскільки вони вписуються в команду, в наш ігровий стиль. В останніх матчах молодь виглядала здорово. Так що залишилися тільки позитивні моменти: у нас є концепція, власна філософія футболу, молодь все це вбирає і демонструє на полі.

— А як взагалі капітану вдається знаходити спільну мову із 17-річним Валентином Рубчинським, та 14-річним Єгором Ярмолюком, які тобі майже у сини годяться?

— З ними відмінно працюється. Тим футбол і чудовий, що у ньому може себе проявити і дорослий, і молодий, і високий, і худий, і швидкий, і повільний. Тут головне інтелект та техніка, тому вважаю, що у нашої молоді велике майбутнє. Головне, щоб у них було прагнення до роботи та навчання, і тоді усе буде гаразд. Якщо подивитися на їх гру в останніх спарингах, то вже найближчим часом вони можуть стати справжніми бойовими одиницями нашої команди.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.