Карпати у Белеку: без Шведа й Ременюка, зате з юніорами і тропічними зливами

У Карпат, що днями розпочали роботу на учбово-тренувальному зборі в Туреччині, знову змінилися плани. Цього разу щодо спарингів: найближчий контрольний матч із болгарським Септемврі, запланований на завтра, відбудеться сьогодні, о 16:00

Загалом цьогорічні збори левів сміливо можна назвати екстремальними, адже вони постійно супроводжуються всілякими перешкодами й негараздами. Спочатку вже вкотре формувався новий тренерський штаб, потім новоспечений керманич Фабрісіано Гонсалес не міг як слід познайомитися з молодими талантами клубу, адже відразу троє (Швед, Сікан і Лебеденко) були у пошуках нових команд. Невизначеною була ситуація з ветеранами (Федецьким, Голодюком) та легіонерами.

Словом, у неділю зранку (20 січня) делегація львівських Карпат таки вирушила на перші збори до Туреччини, можна сказати, в експериментальному складі. Фабрі Гонсалес узяв із собою 27 гравців, серед яких чимало вихованців клубної школи та Академії.

Петро Харжевський

Воротарі: Герман Пеньков, Максим Кучинський, Антон Задерейко (19 років);
Захисники: Андрій Нестеров, Андрій Бусько (21 рік), Аді Мегреміч, Ніка Сандохадзе, Олексій Ковтун, Олександр Авраменко (19), Олег Веремієнко (19), Роман Слива (18);
Півзахисники: Олексій Гуцуляк (21), Ростислав Лях (18), Назар Вербний (21), Дмитро Кльоц, Роман Толочко (20), Сергій Мякушко, Остап Притула (18), Франціско Ді Франко, Кевін Мендес, Джонатан Бедойя, Хорхе Карраскаль (20), Петро Харжевський (18), Дмитро Саутін (21);
Нападники: Крістіан Понде, Родріго Варгас, Роман Дебелко.

Амбіційно Повернувшись із першої ліги таланти Карпат хочуть вразити Гонсалеса (відео)

Ще про одну втрату Карпат розповів віце-президент клубу Олег Смалійчук: «Також на збори не полетів Андрій Ременюк. Справа в тому, що наразі є деякі питання із його здоров'ям, яке для нас стоїть на першому місці. Відповідно, на певний період часу ми вирішили обмежити його від тренувань. Будемо працювати над покращенням здоров'я. Я впевнений, що вже невдовзі Андрій повернеться до першої команди і принесе нам багато користі. Також в Леганесі відновлюється від травми Вільям де Камарго. Очікуємо на його повернення до загальної групи за кілька тижнів».

У турецькому Белеку проблеми не закінчилися. На понеділок у команди було заплановано два тренування, однак через погодні умови довелося внести корективи: узбережжя Середземного моря залило тропічними зливами. Довелося вечірнє тренування переносити у тренажерну залу.

Ростислав Лях (у центрі) й інша молодь Карпат

На щастя, згодом негода вгамувалася, і в наступні дні підопічні Фабрі Гонсалеса втілили в життя усе заплановане, присвятили час фізичній підготовці та роботі над командною тактикою. Усі карпатівці працюють в загальній групі, за винятком лише Андрія Нестерова, який працює за індивідуальним графіком. Як повідомляє інформаційний центр Карпат, за прогнозами лікарів, якщо все піде за планом, центральний захисник зможе приєднатися до основної обойми уже на других зборах.

Підготовка Карпат у Белеку триватиме до 3 лютого. Перший спаринг, на прохання суперників із Септемврі, відбудеться сьогодні, а далі за програмою: із словацьким Ружомбероком — 27 січня, з польською Ягеллонією — 30-го, із сербським Напредаком — 2 лютого.

Золотой Талант Украины-2018. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2018 года в категории U-21 (1997-1998 г.р.)

  • Виктор Цыганков (Динамо) (37%, 354 голосов)
  • Александр Пихаленок (Мариуполь) (16%, 149 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (14%, 134 голосов)
  • Марьян Швед (Карпаты) (12%, 115 голосов)
  • Александр Тымчик (Заря) (7%, 71 голосов)
  • Василий Кравец (Луго, Испания) (4%, 36 голосов)
  • Владимир Шепелев (Динамо) (4%, 35 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо) (3%, 24 голосов)
  • Богдан Михайличенко (Заря) (2%, 15 голосов)
  • Станислав Биленький (Олимпик/Дунайска Стреда, Словакия) (1%, 10 голосов)
  • Алексей Гуцуляк (Карпаты) (1%, 9 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 5 голосов)

Всего проголосовало: 653

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.