Футболісти Зінедіна виграли турнір на Закарпатті

Наприкінці грудня в ужгородському спорткомплексі Юність відбувся турнір, присв’ячений святкуванню 125-річчя футболу Закарпаття. Зібрався квартет учасників

Змагання проходили серед команд вікової категорії U-9 (футболісти 2010 року народження), матчі були зіграні по коловій системі.
Як повідомляє сайт ужгородської СДЮСШОР, їхня команда (на фото) здобула 2 перемоги: у матчі з Минаєм (4:0) та мукачівською МФА (2:1). У вирішальному поєдинку ужгородці із рахунком 1:3 поступилися Зінедіну.
У підсумку, підопічні Михайла Стегури здобули 2-ге місце, зате їхнього кіпера Іллю Лапонога було визнано кращим воротарем турніру.

Почтили победой Динамо выиграло мемориал Рудакова, минимально обыграв Карпаты

«У кожній грі хлопчики старались показати свої найкращі якості. На жаль, в останній грі з Зінедіном ми невдало провели тайм і пішли на перерву програючи 0:2. В другому таймі наші хлопці значно активізувались та продемонстрували якісну та змістовну гру. Однак, врятувати гру нам не вдалось. У цілому я задоволений турніром, і ми рухаємось тільки вперед. Завдяки таким матчам хлопчики набираються впевненості та майстерності», — зазначив тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.