«Ставлення до Карраскаля — це взагалі дзеркало українського футболу»

Віце-президент Карпат Олег Смалійчук в розмові з кореспондентом Футбол 24 розповів про ймовірний трансфер 21-річного нападника Мар’яна Шведа та про кризу 20-річного колумбійского форварда Хорхе Карраскаля

— Найкращий гравець Карпат-2018 — це, безперечно, Швед. Ти не розглядаєш варіантів із Динамо та Шахтарем. Але чи був вже предметний інтерес до Мар’яна від тих чи інших іноземних клубів?

— А ти сам як думаєш? Всі знають, як я працюю на трансферному ринку. Усі ці інформаційні артобстріли — це не мій стиль. І що там пишуть в інтернеті мені не цікаво. Буде короткий реліз: Швед чи хтось інший з Карпат в аеропорту вилітає туди або туди. І крапка. Або взагалі нікуди не полетить, залишившись у Карпатах. Час покаже.

— Якщо Швед прогресує, то Карраскаль — навпаки, регресує. Чому колумбієць лише бліда тінь себе, весняного?

— Ставлення до Карраскаля — це взагалі дзеркало українського футболу. Від любові до ненависті у вітчизняному футболі це навіть не півкроку, а набагато менше. Люди в Україні занадто радикальні та агресивні у своїх поглядах. Ще кілька місяців тому, влітку, мене прямо на вулицях хапали і просили викупити Карраскаля. Зараз усе навпаки.

Швед, Карраскаль та Гуцуляк

Тому моя робота і полягає в тому, щоб не завжди керуватись думкою пересічних вболівальників. Ми, Карпати, вже добре десятиліття будуємо будинок. Потім, через половину сезону, приходить новий архітектор, на емоціях руйнуємо вже збудоване і починаємо будувати знову. І так з року в рік. Цього разу мені вистачить мужності не змінювати стратегію розвитку клубу. Так буде, допоки я перебуваю на цій посаді.

У нинішньому чемпіонаті Швед провів 17 матчів, забив 8 м’ячів.

Карраскаль в 16 поєдинках заробив 7 жовтих карток.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.