«Фарт був на боці Десни: мала два моменти — двічі й забила»

Сьогодні опівдні, відразу двома матчами відкриється передостанній, 17-й тур чемпіонату U-21. В одному з поєдинків, у Щасливому, що біля Києва, зійдуться Карпати й Арсенал

Обидві команди свої попередні матчі програли, причому львів’яни примудрилися зробити це вдома, та ще зустрічаючись із останньою в таблиці Десною (1:2).

Ось що розповідав з цього приводу інформаційному центру Карпат півзахисник Віталій Сільченко, котрий вийшов на заміну у другому таймі і міг не раз засмутити чернігівців:

— Суперника майже не було видно на полі, ми не відчували їхнього тиску. За матч у них було два стовідсоткових моменти і вони їх використали.

Сільченко сенсації не зарадив

Ми ж мали набагато більше нагод, але, на жаль, змогли забити лише з пенальті. Після цього могли забивати мінімум тричі, але фарт був на стороні Десни, тому що м’яч вперто оминав їхні ворота.

Тренер каже Чижевський: Грою я незадоволений, оскільки поступились аутсайдеру

Після пропущеного м’яча ми одразу вибігли в атаку, щоб відігратись, але натомість пропустили другий. Матч програли, через власні помилки. Прикро, звичайно, але будемо рухатись далі й набирати очки в наступних іграх.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.