«Нехай бронза буде найменшою нагородою у вашій кар’єрі»

Днями у Львові вшановували Карпати. Точніше, юніорську команду клубу, яка у минулому чемпіонаті України U-19 здобула бронзові нагороди


Нагадаємо, тоді леви набрали стільки ж очок, скільки й Шахтар (по 56), та за додатковими показниками поступилися другим місцем гірникам. Хоча статистика галичан викликає повагу: пропустили найменше у турнірі (23 рази), за забитими м’ячами — на третьому місці після Динамо й Шахтаря (53 голи).

Бронзові медалі до Львова з Києва привезли представники Прем'єр-ліги — виконавчий директор УПЛ Євген Дикий та спортивний директор Максим Степаненко.

Бойчишин слова підкріпив подарунками

Багато було привітань, теплих слів, натхненних промов. Тонко поздоровив підлеглих новий спортивний директор клубу Олег Бойчишин: «Щиро бажаю, щоб ця бронзова медаль стала найменшою нагородою у вашій кар’єрі».

Від імені команди виступив її капітан Петро Харжевський, який подякував клубу за підтримку та сприяння у розвитку, а своїм партнерам за багато незабутніх емоцій, що їх довелося пережити протягом минулого сезону.

Петро Харжевський

Відзначимо, що не всі творці бронзового успіху були присутні на нагородженні: зокрема, тренерський тандем Андрія Тлумака з Андрієм Сапугою наразі змагаються із Волинню за нагороди у першій дорослій лізі; Андрій Ременюк, Олег Веремієнко, Данило Сікан та інші хлопці перебували у таборах збірних України. Та нагороди їх дочекаються.

Ми ж наведемо склад команди Карпати U-19 у сезоні-2017/18 повністю:

Воротарі: Андрій Артим, Антон Задерейко.
Захисники: Олег Веремієнко, Петро Харжевський, Максим Дерман, Роман Слива, Віталій Сільченко, Богдан Куртяк, Олександр Нестерук, Любомир Степанчук, Роман Оприск.
Півзахисники: Остап Притула, Володимир Рудюк, Іван Желізко, Орест Панчишин, Василь Руніч, Максим Сеник, Остап Малашевський, Андрій Дулібський.
Нападники: Ростислав Лях, Олександр Рибачук, Артур Діма, Олег Кос, Сергій Дудинський, Тарас Пецків, Андрій Ременюк, Вадим Сидорук.
Тренери: Андрій Тлумак, Андрій Сапуга, Олег Гарас, Олег Стронціцький.
Персонал: Тарас Петрівський (адміністратор), Юрій Митник (лікар), Тарас Ревакович (масажист).

А ось так готуються юніори Карпат нового скликання до фінішу першої частини вже поточного чемпіонату U-19. У ньому леви наразі йдуть першими!

Золотой талант-2018. Назовите тройку лучших игроков октября в категории U-19 (1999 г.р. и моложе)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (30%, 82 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (15%, 40 голосов)
  • Михаил Мудрык (Шахтер) (13%, 34 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес Испания) (11%, 31 голосов)
  • Владислав Супряга (Динамо) (10%, 28 голосов)
  • Викентий Волошин (Динамо) (7%, 20 голосов)
  • Андрей Кулаков (Шахтер) (7%, 18 голосов)
  • Николай Мусолитин (Черноморец) (3%, 7 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин Словакия) (3%, 7 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 156

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.