«Поля в Албанії — так собі, а ось море красиве»

Геройський вихід збірної України U-19 до еліт-раунду Євро-2019 її головний тренер Сергій Попов вже підсумував. Відзначив командну жагу перемоги, персонально нікого не виокремлював


З допомогою інформаційного центру ФК Карпати трохи виправимо ситуацію: про нещодавній успіх у відборі згадує захисник львівського клубу та юніорської збірної Роман Слива:

— Враження від групового турніру, що проходив в Албанії, дуже позитивні. Від останньої гри довго не міг прийти до тями. Ми дуже раді такому результату, що перемогли, посіли перше місце в своїй групі і вийшли до еліт-раунду Євро.

Роман Слива отримує нагороду на Кубку Федерації у Латвії

Мабуть, найважчим для мене був матч із Норвегією. Бо вже у першій половині гри ми поступалися 0:2, а згодом вилучили Харжевського і команда залишилась в меншості. Було дуже складно грати в такій ситуації.

Щодо вирішальної гри зі Словаччиною, то швидкий пропущений м’яч ніби зарядив нас і в подальшому суперники не мали змоги створювати моменти біля наших воріт впродовж усього матчу.

Захисник Слива проти дублерів Чорноморця

Чесно кажучи, не можу похвалити інфраструктуру в Албанії. Поля там не в найкращому стані. А от море красиве, ми мали достатньо вільного часу, щоб прогулятися його берегом.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.