«Гакмана били, він встава і боровся далі. Партнери бачили це і теж боролися»

Підніжку, та ще й у її господі зробили Буковині мукачівські футболісти: у матчу 6-го туру чемпіонату U-19 з-поміж команд першої ліги МФА приїхав у гості до Чернівців і повіз на Закарпаття нічию 3:3

Гру своєї команди офіційному сайту клубу прокоментував головний тренер господарів Віталій Куниця:

— Матч вийшов видовищним. Насамперед, для вболівальників. Хоча їх було небагато. Шість забитих голів — вийшов атакувальний футбол. У ході гри ми тричі вели у рахункові, однак не змогли зберегти переможний рахунок через помилки у наших захисних редутах. Особливо прикрим був останній м’яч. Була контратака, проста ситуація. Наші двоє захисників, на жаль, не розібралися. Це при тому, що воротар перший удар відбив.

Як зіграли? Очки теряли все лидеры. Лишь у Днепра-1 чемпионский график

Зрештою, я не роблю трагедію. Поки ці молоді хлопці не наб’ють шишок, то не виростуть у добротних професійних футболістів. Ті, хто робитимуть висновки та не повторюватимуть власних помилок, будуть рости. А якщо хтось не буде прогресувати, то у нас є молодь. Ми вже готуємо її до наступного сезону. Поки що вони виступають мало. Ми більше довіряємо тим хлопцям, які пройшли минулий чемпіонат.

Буковина забивала багато. МФА - стільки ж

Щодо атакувальних дій, то я задоволений. Була гострота, ми створювали моменти. Особливо у першому таймі. Якщо при рахункові 1:0 ми забили другий гол, то суперникові було би складніше. Наприкінці першого тайму суперник зрівняв результат, а далі гра йшла на зустрічних курсах.

Хочеться, насамперед, відзначити капітана команди Василя Гакмана, який у цій грі, отримував по ногах, вставав та боровся далі. Команда, яка бачила такі дії, теж боролася. Хлопці помилялися. Зрештою, футбол без помилок неможливий.

Василь Гакман

Наступний матч гратимемо на виїзді з івано-франківським Прикарпаттям. Ця команда також перебуває серед лідерів. Тренує Прикарпаття Сергій Пташник людина, яка попрацювала на професійному рівні. Буде цікаво зіграти на виїзді з сильною командою. Ми готуємося.

Цього року формула змагань така, що ніхто на пряму у фінал не потрапить. У будь-якому випадку треба грати плей-офф. Ми поки що про це не думаємо. Наше завдання кожного матчу грати на перемогу та демонструвати гарний футбол. Зрозуміло, що є моменти, де впливає виконавська майстерність футболістів. Є моменти із якістю поля. Сьогодні скаржитися на стан поля ми не можемо. Поле чудове. Завдяки начальнику управління з фізичної культури та спорту міської ради Дмитру Макаренку та директору стадіону Буковина Ігорю Наболотному, лідери групи отримали можливість зіграти на цьому полі.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.