«Отримавши простір Динамо просто взялося нас возити»

Суцільним розчаруванням завершилася поїздка молодіжки Карпат на матч 7-го туру чемпіонату U-21 до Києва, на зустріч із місцевим Динамо. Леви поступилися 0:3, вперше в цьому сезоні не забили, та ще й віддали супернику другий рядок у таблиці

Важко було добирати слова капітану львівських дублерів Роману Толочко, та він все ж пояснив інформаційному центру Карпат, що ж сталося у Чапаєвці:

— Не сказав би, що команда вийшла розслаблена, але на полі не було ні агресії, ні емоцій. Зараз важко щось аналізувати. Потрібно розбирати гру, щоб зрозуміти чому отримали такий результат.

Ми на кожну гру серйозно налаштовуємось, хочемо перемогти. Цей матч не був виключенням. Їхали сюди, щоби привезти очки до Львова. Однак, у грі сьогодні абсолютно нічого не вдавалось.

Що вимагав тренер? Агресії. Як в атаці, так і в обороні. Коли була можливість, ми мусили пресингувати суперника. Зустрічати в передній лінії їхніх футболістів та не давати вільних зон. Як ви побачили, тільки Динамо отримало простір, вони відразу нас почали, можна сказати, «возити» і ми пропустили.

Толочко против Динамо

Толочко проти Динамо

У першу чергу, тренер у перерві просив нас заспокоїти гру і діяти так само, як і в кожному попередньому матчі. Можливо, два голи пропустили і вони нас спантеличили. Не можу сказати чому у нас нічого не виходило зробити на полі. Будемо розбирати цей поєдинок і робити висновки. Ми не можемо так грати й надалі.

Вустами тренера «Молодь бачить емблему Динамо чи Шахтаря і вже на ногах не тримається»

Саутін багато разів забігав, але його ігнорували. Чому так відбувалося? Тяжко сказати. У середу зберемось і будемо говорити. Ми йдемо на другому місці і віддаємо супернику ініціативу, при цьому, нічого не створивши в атаці.

 Ми повинні зібратися та рухатись далі. Попереду у нас важливі ігри, де ми також мусимо брати очки, мусимо перемагати. Маємо довести, що цей матч був випадковістю і ми можемо набагато краще.

Золотой талант-2018. Назовите тройку лучших игроков августа в категории U-21 (1997-1998 г.р.)

  • Виктор Цыганков (Динамо) (27%, 169 голосов)
  • Марьян Швед (Карпаты) (26%, 162 голосов)
  • Александр Пихаленок (Мариуполь) (15%, 95 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо) (8%, 52 голосов)
  • Василий Кравец (Луго, Испания) (5%, 30 голосов)
  • Богдан Михайличенко (Заря) (5%, 29 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (4%, 28 голосов)
  • Евгений Протасов (Александрия) (4%, 23 голосов)
  • Александр Тымчик (Заря) (3%, 21 голосов)
  • Глеб Грачев (Черноморец) (3%, 19 голосов)

Всего проголосовало: 386

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.