«Перемозі над Динамо радіємо, а ось гра не дуже тішить»

Роман Гнатив, Карпати U-19

Приємною для шанувальників Карпат перемогою потішили їх львівські футболісти у стартовому матчі 2-го туру юніорської першості. На виїзді було подолано чемпіона Динамо (2:0) й наразі львів’яни одноосібно очолюють таблицю

— Результатом задоволений, а от грою не зовсім, — зізнався тренер героїв Роман Гнатів інформаційному центру львівського клубу. — Нам не вдалось продемонструвати те, що ми хотіли бачити на полі. Мабуть, на якість гри вплинули у комплексі спека та хвилювання. Адже Динамо далеко не остання команда в чемпіонаті, там грають хороші футболісти. Повторюсь, наразі якість гри не на тому рівні, який би ми хотіли бачити від команди. Часто віддавали м’яча супернику, це стосується більше гравців дубля, які, навпаки, мали заспокоїти гру. Повірте, після перемоги у нас немає ейфорії. Є над чим працювати далі.

Проте, не кожен день на виїзді вдається обіграти Динамо, тому не хотів після матчу сильно загострювати на цьому увагу. На теоретичних заняттях ми обов’язково розберемо гру та проаналізуємо наші дії. У нас справді хороша молодь.

Карпати U-19

Карпати U-19

Ми були готові до цієї гри, переглянули та розібрали їхній попередній матч. Вони особливо не змінюють свій стиль футболу. Динамо мало хороші моменти, щоб забити, грали компактно. Повторюсь, у них є непогані футболісти. Можливо, нам десь посміхнулася вдача. Хлопці своїм відношенням на полі заслужили, щоби фортуна була на нашому боці. Результат, емоції — це все добре, але нас більше цікавить сама гра.

Щодо змін у стартовому складі, то Козак вимушено залишився в запасі. Напередодні матчу, ввечері у нього була температура, вранці її вдалось збити, тому він потрапив в заявку. Скажу, що з його появою на полі з’явилось і більше гострих моментів біля воріт суперника, він справді підсилив гру. У нас є два рівноцінних воротаря, намагаємось їм давати порівну ігрового часу. Харжевський? Він давно не грав, тому в першому таймі йому не все вдавалось. Тим паче, він з нами не проходив підготовку, тому не знав, що ми відпрацьовували на тренуваннях. У перерві йому трохи підказали, у другому таймі значно краще виглядав на полі. Проте, думаю, що позиція центрального захисника не зовсім його. Він добре грає головою, це швидкий та витривалий футболіст.

Активний правий фланг? Так, більше вдавалось атакувати саме через Степанчука та Руніча. Вони перегравали суперників. Зв’язка Степанчука, Руніча та Рудюка виглядає зовсім непогано. По великому рахунку, у першому таймі наш лівий фланг був неактивним.

Золотой талант-2018. Назовите тройку лучших игроков июля в категории U-19 (1999 г.р. и моложе)

  • Владислав Супряга (Днепр-1) (27%, 104 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо) (16%, 62 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (16%, 61 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (13%, 50 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (9%, 37 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (9%, 35 голосов)
  • Виктор Корниенко (Шахтер) (5%, 18 голосов)
  • Кирилл Дрышлюк (Звезда) (2%, 9 голосов)
  • Алексей Хахлев (Алавес, Испания) (2%, 9 голосов)
  • Владислав Кучерук (Динамо) (2%, 7 голосов)

Всего проголосовало: 205

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.