«На установці наголошували: треба зіграти на нуль»

Александр Чижевский

З однаковими цифрами на табло, але із діаметрально протилежними настроями завершували два стартові поєдинки чемпіонату U-21 дублери Карпат

У другому турі вони перемогли міцний Чорноморець (4:1) і цілком заслужили теплих слів від свого керманича Олександра Чижевського, сказаних інформаційному центрові клубу:

— У першу чергу, хочу подякувати хлопцям за їхнє відношення до гри. Перший матч ми вдома програли і потрібно було футболістів десь знову налаштувати. Знаємо, що доведеться закінчувати п’ятьма матчами на виїзді, тому зараз необхідно набрати максимум очок. При тому всьому, ще й показати хорошу гру. Добре, що забили чотири м’ячі, але знову пропустили. На установці наголошували на тому, аби зіграти на нуль. Однак, це футбол і на полі часто відбувається не так, як того хотілось би.

Карпаты U-21 - Черноморец U-21

Карпати U-21 - Чорноморець U-21

Що стосується власне наших дій, то вважаю, ми повністю переграли Чорноморець. Помітно, що команда витримує той темп, який пропонує їй тренерський штаб. Чемпіонат тільки розпочався, далі буде видно. Розуміємо, що з кожною грою буде все важче і важче.

Лебедь? Ми розуміємо, що після такої довгої перерви йому буде тяжко входити у гру. Тому в кожному матчі будемо його потроху підпускати, щоб він набирав оптимальну форму. Досить непогано вийшов на заміну. Заробив пенальті, сам же його і забив. Він вміє грати у футбол, адже не дарма його визнавали два роки поспіль найкращим молодим гравцем Карпат. Знаєте, як говорять, якщо воно є у футболіста, то вже нікуди не дінеться.

Завдання на сезон? Наразі, наша головна ціль — потрапити у першу шістку. Вважаю, ми повинні туди виходити.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.