«Просимо молодь Карпат вмикати швидкість і бити»

Молодіжка львівського клубу провела свій третій спаринг, і, як і в попередньому, не програла. Із Калушем розійшлися миром 1:1, дечим потішили свого керманича, чимось засмутили

Своїми думками з приводу нової команди Карпат U-21 Олександр Чижевський поділився з інформаційним центром свого клубу:

«Я би не сказав, що Калуш мав стовідсоткові моменти, аби забивати. Що стосується нашої команди, то хлопці створювали доволі непогані контратаки. Хвороба всіх молодих футболістів — немає кінцевого пасу, немає завершення. Проте, я задоволений їхньою роботою. Навантаження, які їм пропонують — виконують без будь-яких розмов чи нарікань».

Карпаты U-21

Карпаты U-21

«В принципі, грою задоволений, як першим, так і другим таймом. Звичайно, не все вдавалось, але помиляються навіть великі футболісти. Вони діти, вони мусять через це пройти. Допоки не зроблять своїх помилок, не зможуть рухатися далі. Команда займається в дворазовому режимі на фоні фізичних навантажень. Хлопці поступово переходять у дорослий футбол. Бачу, що молоді футболісти витримують той темп, який їм пропонує тренерський штаб. Цим я справді задоволений. Працюємо вже три тижні, тож перед спарингом просили футболістів, щоб вони вмикали більші швидкості та намагались зіграти так цілий матч», – розповідає Олександр Арсенійович.

Даешь молодежь! Молодежка Александрии на равных бьется с профи-клубами

«Дебютний матч у чемпіонаті ми проводимо вдома (проти Олександрії — прим. З.Т.), тому, зрозуміло, що будемо діяти першим номером та нав’язувати свою гру супернику. Не хочемо ні під кого підлаштовуватись. Зараз вже будемо награвати основний склад на поєдинки чемпіонату. Раніше ми давали гравцям зіграти по тайму, більше такого не буде. Потрібно додавати у фізичному плані. Думаю, останні десять днів будемо працювати над швидкістю, адже футбол — це, перш за все, швидка гра».

Как выступит сборная Украины U-19 в июле на Евро-2018 в Финляндии?

  • Станет призером чемпионата Европы (34%, 175 голосов)
  • Займет 3-е место в группе и пробьется на ЧМ-2019 (U-20) (30%, 153 голосов)
  • Станет чемпионом Европы (21%, 110 голосов)
  • Займет 4-е место в группе (15%, 76 голосов)

Всего проголосовало: 514

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.