Перед битвами за срібло Тлумак вчив Карпати бити стандарти

Чергова за останні тури невдача юніорської команди Шахтаря поставила її у турнірній таблиці чемпіонату U-19 в доволі скрутне становище

Гірники вже не одноособові власники другої сходинки, ділитися нею довелося із по-спортивному нахабними хлопцями з Карпат. Спочатку донеччани програли саме їм в очному протистоянні (1:3), та поразка тала останньою для Сергія Шищенка біля керма цієї команди. А в минулому турі, нагадаємо, Шахтар не обіграв стражденний Арсенал (1:1), львів’яни ж цим надихнулися й рознесли Маріуполь 7:1.

Лише один день перепочили, та й почали готуватися до наступного матчу, сьогодні вони зіграють зі Скалою. Як повідомляє офіційний сайт Карпат, на останніх тренуваннях окрім звичних та обов’язкових вправ футболісти ретельно відпрацьовували й стандартні положення. Причому частенько їх виконував і пояснював особисто Андрій Тлумак.

Михаил Готра ловит мяч

Михаил Готра ловит мяч

А перед цим він прокоментував перемогу над Маріполем та подальші плани: «Перш за все хочу подякувати усій команді та кожному з гравців зокрема за цей матч. І справа не лише в перемозі і навіть не в результаті, хоча не кожен день вдається вигравати з таким рахунком. Я вдячний в першу чергу хлопцям за той настрой, з яким вони вийшли на гру — у них насправді горіли очі.

Скажу більше: на мою думку, саме через надмірне бажання ми не змогли вирішити усі питання ще в першому таймі. Зайві емоції заважали нам реалізувати ті моменти, що ми створили до перерви, а їх було більше, ніж достатньо. Два голи, щоправда, ми забили, але при цьому примудрилися не забити, пробиваючи і з метра, і з п’яти, і по пустих воротах при добиванні, а ще одного разу Рудюк влучив у поперечину. Тому довелося з хлопцями побалакати в роздягальні, заспокоїти їх. Добре, що вони нас почули, а результат розмови ви побачили вже у другому таймі».

Зізнався тренер і в тому, що грали його підопічні «втемну»: «Хоча Шахтар свій матч й проводив раніше, ніж Карпати, виходячи на гру проти Маріуполя, ми не знали, як він зіграв. Я вирішив, що нам краще про це не знати, аби не відволікатися від свого поєдинку.

Ще два тури нас чекають попереду. Шахтар за набраними очками ми вже наздогнали, але помітно їм поступаємося за першим додатковим показником — різницею забитих і пропущених голів. Та в заключних двох турах багато що може змінитися. На Шахтар ще чекає виїзд в Одесу, а там проти Чорноморця завжди грати не просто, та домашня гра проти Вереса. Команда з Рівного дуже добре грає цієї весни. Достатньо сказати, що лише з нами вона зіграла внічию, а решту матчів виграла.

Але це футбол, до того ж першість серед юніорських команд і тут можна очікувати найнесподіваніших результатів».

Как выступит сборная Украины U-19 в июле на Евро-2018 в Финляндии?

  • Станет призером чемпионата Европы (34%, 175 голосов)
  • Займет 3-е место в группе и пробьется на ЧМ-2019 (U-20) (30%, 153 голосов)
  • Станет чемпионом Европы (21%, 110 голосов)
  • Займет 4-е место в группе (15%, 76 голосов)

Всего проголосовало: 514

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.