Лазерні бої – цікава гра без вікових обмежень для учасників

Ідея створити цікаву ігрову забаву, в якій проходить імітація стрілянини за допомогою інфрачервоних променів, належить Джорджу Картеру. Він зумів її реалізувати на практиці майже 40 років назад. Головним натхненником такого винаходу став фільм «Зоряні війни». Головна суть змагань – це спроба вразити суперників абсолютно безпечними для людського здоров'я і оточуючого середовища інфрачервоними променями. Точне попадання в ціль фіксується за допомогою спеціальних датчиків. Сьогодні гра лазертаг у Львівській області користується великою популярністю серед людей, які належать до різних вікових категорій.

1

Переваги, які дає гра лазертаг

Кожна гра проходить по спеціально розробленому сценарію. В кожному з них призначається універсальна точка, яка свідчить про відродження або появу різноманітних аномальних ситуацій. Гра організується спеціальними клубами. Щоб стати її учасником, необхідно залишити заявку на сайті http://bnbpaintball.com/services/lazertag. Основними перевагами грив вважаються:

  • активне проведення вільного часу;
  • можливість попрактикуватись у спритності та точності володіння світловими променями;
  • робота в команді;
  • відсутність вікових обмежень;
  • абсолютна безпечність.

Вартість сеансу гри залежить від кількості її учасників та часу, виділеного на організацію командного змагання. Як правило, для школярів на студентів вузів установлюються цінові знижки. Акційні пропозиції чекають також постійних клієнтів клубів.

Особливості організації гри лазертаг

Для організації гри виділяються спеціальні полігони. При бажанні тут також можна пограти у пейнтбол. В сформованих командах повинно бути не менше п'яти чоловік. Якщо в групі буде більше 20 осіб, то вартість гри обговорюється з її організаторами в індивідуальному порядку. Імітація бою може проходити в закритому приміщенні. В такому випадку відстань між учасниками змагань буде невеликою.

Лазертаг має певні переваги перед страйколом чи пейнтболом. Учасниками змагань можуть бути навіть маленькі діти, так як ризик травматизму дуже низький. При попаданні світлових променів на тіло людини повністю відсутні больові відчуття. Але при цьому існує імітація реальної стрільби та змагання з противником. Сценарії гри будуються таким чином, що кожен учасник може проявити свою швидкість реакції, влучність, стратегічне та тактичне мислення.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.