Навіщо приймати аргінін

В даному випадку під аргініном мається на увазі біологічно активна добавка для спортсменів, а також людей, які ведуть активний спосіб життя і стежать за своїм здоров'ям. Не слід плутати спортивне харчування з анаболічними стероїдами, а також іншими гормональними препаратами. Аргінін, так само, як і будь-який вид спортпиту, належить до категорії БАД.

Є як мінімум два способи прийому аргініну – ми розглянемо кожен детально. Відразу слід зазначити, що в статті описується чистий аргінін, а не його форми або його поєднання з солями, такі як альфа-кетоглюкорат (ААКГ).

Перший спосіб і, мабуть, найпоширеніший – це прийом аргініну перед тренуванням для досягнення пампінгового ефекту. Речовина сприяє природному розширенню судин і вен, за рахунок чого м'язи на певний час стають візуально більше. Однак грамотне використання препарату дозволяє збільшувати обсяг міофібрилярних фасцій, що згодом дає колосальний ривок для гіпертрофії волокон мускулатури. Простіше кажучи, після пампінгових тренувань з аргініном м'язова маса збільшиться в об'ємі.

Другий спосіб застосування набув широкої популярності серед культуристів, які бажають скинути вагу за рахунок жирових відкладень і при цьому зберегти або навіть збільшити м'язові обсяги. В даному випадку добавка вживається за годину-дві до сну: необхідно розуміти, що капсульована, таблетована або порошкова форма активної речовини мають різну швидкість абсорбування.

Аргінін сприяє посиленому синтезу власного соматотропного гормону росту. У деяких випадках вироблення ГР посилювалася до 40 разів. Такий ефект досягається при грамотному підході до харчування, коли кишечник чистий.

Як відомо, гормон росту не просто стимулює гіпертрофію клітин, але також їх гіперплазію, що неодноразово підтверджено на практиці.

Є й інші, не настільки поширені, способи прийому аргініну, але вони не настільки затребувані в порівнянні з вищеописаними. Наприклад, люди, які не займаються спортом, приймають аргінін від головного болю. Також пауерліфтери поєднують аргінін з креатином, оскільки ці два компоненти підсилюють дію один одного мінімум в півтора рази.

Не слід забувати, що будь-яка категорія спортивного харчування належить до біологічно активних добавок, тобто не треба думати, що за кілька днів після прийому будуть результати. Результати будуть, однак, не відразу, найчастіше через пару місяців. На відміну від гормональних препаратів, «відкатів» після закінчення курсу прийому аргініну не буде.

Джерело: http://readonline.com.ua/items/18002-yak-znayti-horoshiy-magazin-sportivnogo-harchuvannya/



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.