Перша ліга: 20 молодих футболістів — в стартових складах

Самая молодая команда первой лиги сезона-2017/2018 - Волынь

Змагання учасників першої ліги не перестають дивувати. Вже минула більш ніж третина чемпіонату, а команди продовжують щільно рухатися по турнірному шляху. У верхній частині таблиці щонайменше 5 колективів продовжують вести боротьбу за підвищення в класі. У нижній — аутсайдери ще мають чималі шанси стати середняками, а середняки — аутсайдерами.

Щодо молоді, то в 13-му турі до заявки потрапили одразу 51 футболістів віком до 21 року. З них в основному складі вийшло одразу 20 юнаків. Як завжди, найбільша кількість молоді потрапила до заявки луцької Волині — 15 гравців, з яких семеро вийшло в основі, а четверо на заміну.

Саме за лучан в матчі проти харківського Геліоса вийшов наймолодший гравець туру 17-річний нападник Владислав Дмитренко. Дебютував в основному складі й голкіпер біло-червоних 20-річний Денис Хвалицький,  втім перший вихід в старті для воротаря був не надто втішним, адже харків’яни двічі розписалися у воротах Дениса, в підсумку перемігши 2:0.

Ще двоє молодих воротарів — 19-річний воротар Жемчужини Дмитро Стародубець та 21-річний страж воріт Нафтовика Вадим Солдатенко теж не змогли залишити ворота сухими. Перший був вимушений діставати м’яч після результативної атаки гравця Черкаського Дніпра Олега Тарасенка (в підсумку одесити мінімально поступилися Черкаському Дніпру), а Вадим Солдатенко двічі був безсилим перед Віталієм Єрмаковим, а потім перед 20-річним Владиславом Шараєм, який уперше цього сезону відзначився голом. У підсумку Нафтовик поступився Авангарду з рахунком 1:2.

Без участі молоді відбулося цього туру аж три поєдинки. Це ігри між кременчуцьким Кременем та чернігівською Десною, Інгульцем та Полтавою (лише голкіпер містян Володимир Кринський потрапив до заявки, але конкуренцію у Максима Кучинського йому не вдається виграти), а також Арсеналом і Колосом (каноніри не дали шансу 21-річному Кирилу Матвєєву проявити себе на футбольному полі).

Українська молодь в командах першої ліги. 13 тур

Клуб 1996—1997 р.н. 1998 р.н. та молодші
Старт Заміна Запас Старт Заміна Запас
Арсенал 1
Полтава 1
Десна
Геліос 2 1 1
Інгулець
Авангард 1 2
Колос
Гірник-Спорт 1 1
Балкани 1 1
Оболонь-Бровар 1 2 1
Миколаїв 1
Рух 2 1
Волинь 5 1 2 3 2
Нафтовик-Укрнафта 2 1 1
Черкаський Дніпро 3 2 1
Жемчужина 2 1 1
Кремінь
Суми 1 1

Богдан ПРОСКУРОВ

Чем закончится матч отбора ЧЕ-2019 (U-21) между сборными Украины и Голландии 10 октября?

  • Победа Украины (62%, 105 голосов)
  • Победа Голландии (24%, 40 голосов)
  • Ничья (14%, 24 голосов)

Всего проголосовало: 169

Загрузка ... Загрузка ...

Молодых в первой лиге не любят: Волынь на футбольном дне



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.