Першу перемогу Волині у новому чемпіонаті приніс 19-річний футболіст

На рахунку 19-річного півзахисника Андрія Ляшенка гол, який приніс першу перемогу Волині у сезоні-2017/2018

Центральним матчем 6-го туру було протистояння між Полтавой та Арсеналом, де команди вирішували, хто стане одноосібним лідером. У напруженій боротьбі мінімальну перемогу здобули каноніри. Втім тренери віддали перевагу виключно досвідченим гравцям, адже на дві команди лише один гравець був молодший за 21 рік — запасний голкіпер Полтави, 20-річний Володимир Кринський.

Взагалі без потенційних кандидатів в молодіжну збірну України грали: Арсенал, Кремінь, Колос і Десна. Вперше за останні тури до заявки Інгульця потрапив 21-річний Павло Бесараб, однак головний тренер не дав можливості йому проявити себе у грі проти сумчан. А от Миколаїв все ж свого єдиного 19-річного півзахисника Микиту Шарабуру випустив на заключні чотири хвилини гри проти Кременя, у якій корабели святкували перемогу 2:0.

Бойове протистояння продемонстрували Волинь та Черкаський Дніпро. 21-річний голкіпер черкасців Євген Панченко не втримав власні ворота сухими, пропустивши три м’ячі. Забивали Степанов, Шаповал та 19-річний Андрій Ляшенко. На це дніпряни відповіли голами Тарасенка та Крамара. Таким чином, молодий колектив лучан здобув першу перемогу в сезоні, яка підняла Волинь із останньої сходинки чемпіонату.

На рахунку 19-річного півзахисника Андрія Ляшенка гол, який приніс першу перемогу Волині у сезоні-2017/2018

На рахунку 19-річного півзахисника Андрія Ляшенка гол, який приніс першу перемогу Волині у сезоні-2017/2018

Молоді ж голкіпери цього туру не обійшлися без пропущених голів. 21-річні Юрій Камінський (Гірник-Спорт), Назарій Федорівський (Оболонь-Бровар) та Богдан Лободров (Жемчужина) не залишили власні ворота на замку, що призвело до поразок їхніх клубів.

Загалом в рамках 6-го туру до заявок на ігри потрапило 47 футболістів віком до 21 року. Зі стартових хвилин матчу на поле вийшов 21 футболіст, ще 14 з’явилися на заміну, 12 гравців так і залишилися на лаві для запасних.

Українська молодь в командах першої ліги. 6 тур

Клуб 1996—1997 р.н. 1998 р.н. та молодші
Старт Заміна Запас Старт Заміна Запас
Арсенал
Геліос 2
Інгулець 1
Колос
Полтава 1
Десна
Миколаїв 1
Оболонь-Бровар 2
Авангард 3 1 1
Балкани 2 1
Жемчужина 1 1 1 1
Нафтовик-Укрнафта 1 1 1
Суми 1
Рух 2 1
Волинь 2 2 1 2 2 1
Гірник-Спорт 1 1
Черкаський Дніпро 1 1 2 2 2
Кремінь

Богдан ПРОСКУРОВ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.