Друга ліга: майже сотня молодих гравців в заявках 33-го туру

Молодь запорізького Металурга здолала одного з лідерів другої ліги - Кремінь

Відбувся передостанній тур другої ліги. Як і в першому дивізіоні, майже вся інтрига вмерла ще за тур до кінця змагань. Жемчужина, Рух і Кремінь гарантували підвищення у класі. За можливість грати перехідний матч ще поборються Реал Фарма й Балкани, котрих розділяє всього два очки.

На відміну від попереднього туру, який пропускали головні постачальники молодих футболістів, у 33-му турі до заявок команд другої ліги потрапило 95 футболістів 1996 року народження і молодших. З них в основному складі 48. Ще 19 вийшло на заміну. 28 гравців так і не отримали можливості проявити себе на полі.

Абсолютним лідером за кількістю юнаків у основному складі став маріупольський Іллічівець-2, у якому зі стартових хвилин вийшли всі футболісти віком до 21 року. Заявковий лист команд Арсенал-Київщина та Іллічівець-2 складався з 15 молодих виконавців.

І якщо молодь канонірів вистрелила перемогою над другою командою Інгульця (на нуль відстояв поєдинок 20-річний Микита Романов, а єдиним переможним голом відзначився досвідчений Денис Бреус), то у молоді Іллічівця в матчі проти Миру справи склалися не найкращим чином.

Під завісу першого тайму маріупольці пропустили два голи з різницею у три хвилини (відзначилися Денис Притиковський та Володимир Шваб). На старті другого тайму 18-річний Євгеній Білокінь скоротив розрив у рахунку. Проте поховав усі шанси на нічию Притиковський, який відзначився дублем і встановив рахунок зустрічі 1:3.

Під кінець чемпіонату у складі кременчуцького Кременя дебютував Владислав Бобров. Захисник вийшов по перерві на заміну в матчі проти Металурга. Сама ж гра склалася не на користь його колективу. На 6-й хвилині досвідчений Артур Каськов відкрив рахунок, а за кілька хвилин 19-річний Микита Сентябов подвоїв перевагу «червоно-жовтих». У цій грі кременчужани змогли відповісти лише одним результативним взяттям воріт у виконанні Єгора Іванова.

Молодь запорізького Металурга здолала одного з лідерів другої ліги - Кремінь

Молодь запорізького Металурга здолала одного з лідерів другої ліги - Кремінь

Українська молодь в командах другої ліги. 33 тур

Клуб 1996—1997 р.н. 1998 р.н. та молодші
Старт Заміна Запас Старт Заміна Запас
Жемчужина 2 1 1 1
Рух 1 1
Кремінь 1
Реал Фарма 2 1 3 1
Балкани 2
Інгулець-2 4 1 1 2 3
Нива 1 2 1 1
Енергія 1 1 1 1 1
Мир 1
Тепловик 3 1 1 1
Нікополь пропускав тур
Іллічівець-2 4 2 7 2
Кристал зійшов з дистанції
Арсенал-Київщина 6 2 3 2 2
Металург 5 1 1 1 2
Поділля 4 1 1 1 3
Суднобудівник технічна перемога над Кристалом
Разом 35 13 13 14 6 14

Богдан ПРОСКУРОВ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.