Перша ліга: 19 молодих гравців на 18 клубів

Назарій Федорівський (Оболонь-Бровар)

На матчі 30-го туру першої ліги було заявлено 40 гравців, які входять до сфери інтересів проекту Золотий Талант (1996 року народження та молодші). З них на поле вийшло 19 футболістів — 15 зі стартових хвилин та четверо на заміну. 21 гравець залишився на лаві для запасних.

Найбільше потенційних кандидатів до молодіжної збірної України було заявлено за стрийську Скалу — 12. З них семеро вийшли в основному складі. Жодного такого гравця не заявили Іллічівець, Верес, Суми, Інгулець та Десна. Не наважилися довірити місце в основі молодим виконавцям тренери клубі Арсенал, Гірник-Спорт та Черкаський Дніпро.

Зі старту гри коучі першолігових команд довірили місце у воротах чотирьом молодим голкіперам. Ворота Полтави захищав 20-літній Володимир Кринський, Скали — 19-річний Олег Білик, Оболонь-Бровар — 21-річний Назарій Федорівський, а Буковини — 21-річний Олег Мозіль. Найуспішнійший матч провів Назарій Федорівський, який залишив свої ворота «сухими». Найбільше пропустив Олег Білик — 3 м’ячі.

Назарій Федорівський (Оболонь-Бровар)

Назарій Федорівський (Оболонь-Бровар)

Наймолодшим гравцем, який з’явився на полі, став 18-річний Артем Челядін (Скала). Проте жоден із юних футболістів так і не зміг відзначитися голом.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.