Друга ліга: голи української молоді в 30-му турі

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

У матчах 30-го туру у складі друголігових команд з’явилося 44 молодих футболісти, з яких на заміну вийшло вісім гравців. Скоріш за все, їх було більше, але офіційних протокольних даних матчів Жемчужина — Енергія та Мир — Тепловик поки що немає.

Найбільше юних спортсменів вийшло у складі Іллічівця-2 — 13 гравців. Жодного молодого виконавця не  задіяв у грі керманич кременчуцького Кременя Сергій Ященко.

Загалом вісім футболістів відзначилися забитими голами. Наймолодший — 18-річний Валерій Степаненко з Поділля, для якого це дебютне взяття воріт у сезоні. Валерій розписався у воротах Євгена Шкарбана (Арсенал-Київщина). Також уперше в сезоні забив м’яч одноклубник Степаненка — 19-річний Владислав Охорончук.

Уже сьомим взяттям воріт у сезоні відзначився гравець клубу Нікополя 20-річний Роман Воронін. Черговий гол він забив у ворота Суднобудівника уже в компенсований арбітром час, чим установив заключний рахунок матчу — 4:1. В тому ж матчі у переможених результативним ударом відзначився 21-річний Олександр Толгаренко, а у переможців — 21-річний Дмитро Махнєв, 20-річний Владислав Вакулінський та 20-річний Дмитро Кренько.

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Роман Воронін (Нікополь)

Одним із антигероїв гри Кремінь — Іллічівець-2 став 18-річний Олег Денисов, який під завісу зустрічі розписався у власних воротах. Таким чином, матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів.

Наймолодшим виконавцем, який виходив на поле у 30-му турі, став Микита Данильченко з Інгульця-2. Гра проти винниківського Руху стала для нього дебютною. У складі команди з селища Петрове 17-річний футболіст з’явився на 89-й хвилині.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.