Навидатніші футболісти в історії людства

Футбол є одна з найвідоміших ігор у історії людства. Він існує тисячу років. За такий великий проміжок часу, велика кількість футболістів стали світовими легендами. Про них пишуть статті, говорять люди, а інші футболісти нерідко використовують їхню майстерність та техніку.

Одним з найбільш відомих та визначних футболістів звісно вважається Пеле. Котрий за Бразилію зіграв 92 поєдинки та забив 77 голів. Сам він був з бідної сім'ї, тому для того, щоб хоч якось покращити своє становище, та не бути бідним, він починає займатись футболом, точніше http://www.futbol-list.com/ . Вже у 15-річному віці він дебютує за бразильський клуб Сантос.

Найбільшим його конкурентом вважається доволі теж визначний та відомий гравець у історії світового футболу Дієго Марадонна. Саме завдяки йому збірна Аргентини досягла неймовірних висот у футболі. Він зіграв 91 матч та забив 34 голи. Дебютував у молодіжному футбольному клубі ще у віці 12 років. Після завершення кар'єри як гравця він знявся у декількох фільмах та став тренером Аргентини.

У історії українського футболу теж були свої не менш відомі футболісти. До прикладу, троє з них отримували золоті м'ячі. Так у далекому 1963 році Лєв Яшин став найкращим футболістом світу. Уже за 12 років Україну порадував і Олег Блохін котрий теж отримав Золотий м'яч. 3 почесним футболістом, як у історії українського так, і зарубіжного футболу став Андрій Шевченко, котрий отримав Золотий м'яч у 2004 році.

Якщо, про Лева Яшина після отримання Золотого м'яча Україна нічого не чула, то Олега Блохіна та Андрія Шевченка ще довго пам'ятатимуть. Олега Блохіна у якості тренера української збірної, а Андрія Шевченка, як відомого футболіста, котрий на Євро 2012 продемонстрував все, на що здатний. Так у дуже важливому поєдинку проти Швеції, Шевченко зіграв один з найкращих поєдинків у своїй історії, та забив 2 голи шведам, що у підсумку означало перемогу України. Сам Олег Блохін будучи наставником української збірної теж багато чого досяг за роки проведені у клубі. Всі пам'ятають феєричну гру збірної у матчі проти Німеччини, де ще у першому таймі Україна просто знущалась над німцями, забивши їм 3 м'ячі. Але німці так легко не здаються і зуміли дотиснути українців, що у підсумку означало нічию 3-3. Та неймовірну радість у очах українських вболівальників, за неймовірну гру та хороший результат.

Тому варто відзначити, що у футболі завжди є та будуть відомі футболісти. На зміну старим гравцям, приходять молоді гравці, котрі демонструють неймовірну гру та жагу до футболу. Не виключено, що саме такі гравці доведуть свою збірну до успіху, що принесе збірній надзвичайно важливу перемогу, а гравцям потрібний досвід та мотивацію.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.