Молоді українці у 15 турі другої ліги забили вісім голів

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Результативним вийшов 15-й тур чемпіонату України у другій лізі для молодих українських футболістів 1995—2000 років народження — вони забили вісім голів. Для чотирьох з них це були перші результативні удари у цьому сезоні з урахуванням Кубка України.

Серед цієї вісімки бомбардирів варто відмітити 19-річного Романа Вороніна (Нікополь-НПГУ), який забив вже п’ятий гол у цьому сезоні і разом з 18-річним Богданом Кірєєвим  (для нього це якраз перший м’яч) оформив перемогу для своєї команди над запорізьким Металургом — 2:1.

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Роман Воронін (Нікополь-НПГУ)

Втретє цього сезону забили голи 21-річний Денис Бондаренко (Мир) та 20-річний Василь Штандер (Іллічівець-2), вдруге — 20-річний Віктор Георгієв (Реал Фарма), вперше — 20-річні Сергій Гайдаєнко (Енергія) та Артем Чернявський (Металург), а також 21-річний Ігор Нагорний (Арсенал-Київщина), який таким чином дебютував у новому колективі. Його останньою командою було Динамо-2, а в дебютному матчі гол Нагорного допоміг оформити перемогу над вінницькою Нивою та звільнення головного тренера подолян Юрія Солов’єнка.

Дебютував у другій лізі також 18-річний воротар Віктор Жуков (Суднобудівник), який за 23 хвилини лишив свої ворота недоторканими. А його 19-річний одноклубник Віталій Лісачов вперше потрапив до протоколу матчу в другій лізі.

Загалом же у 15-му турі на поле виходило 96 гравців 1995—2000 років народження.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.