Бека Вачіберадзе повернувся до складу Бетіса Б

Бека Вачіберадзе повернувся до складу Бетіса Б

Після тривалої перерви, зумовленою травмою, Бека Вачіберадзе знову зіграв за другу команду Бетіса. Ще 28-го серпня він провів усі 90 хвилин у матчі першого туру з Кастільєхою і відтоді виходив на поле в офіційних іграх лише у футболці молодіжної збірної України.

Повернення до складу Бетіса відбулось 23 жовтня, у матчі 10-го туру Терсери, в якому команда українця приймала одного з аутсайдерів першості Кабесенсе. Бека вийшов на заміну на 70-й хвилині гри замість Хуліо за рахунку 4:2 на користь його команди. Одразу після цього суперник скоротив відставання до мінімуму, але на цей гол Бетіс відповів ще двома.

Бека Вачіберадзе повернувся до складу Бетіса Б

Бека Вачіберадзе повернувся до складу Бетіса Б

Перемога з хокейним рахунком 6:3 дозволила зеленим вийти на четверту сходинку турнірної таблиці , яка знаходиться в зоні плей-офф за право підвищитись у класі наступного сезону. Від лідера — клубу Аркос — Бетіс Б відділяє 3 очки, а від Алгесіраса, що займає другу сходинку — 2 пункти.

Саме Алгесірас прийматиме команду Вачиберадзе у наступному, 11-му турі, що відбудеться 30 жовтня.

В цьому матчі можна також прогнозувати появу Вачіберадзе, адже його повернення після травми відзначив і клубний сайт Бетісу, і керманич його команди.

На післяматчевій прес-конференції в Сьюдад Депортіва Хосе Хуан Ромеро, зокрема, відзначив, що повернення Беки дуже важливе. «Майже всі гравці в формі і в команді зараз вкрай жорстока конкуренція, водночас Бека — гравець найвищого класу і його перспективи багатообіцяючі», — зазначив тренер Бетіса Б.

Станіслав ГОЦУЛЯК



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.