Вінничанин Бобович забив вже третій гол у сезоні

Денис Бобович (Нива) після голу у ворота Металурга 19 серпня став кращим молодим бомбардиром сезону у клубах другої ліги

У переможному для Ниви матчі з Металургом (4:2) один з голів у господарів забив 21-річний Денис Бобович — кращий бомбардир сезону серед молоді у другій лізі. Маються на увазі футболісти 1995—2000 років народження, що у сезоні-2016/2017 виступають у клубах другої ліги. Бобович забив третій гол. Перші два — ще на старті сезону, наприкінці липня. Безгольова пауза тривала майже місяць — с 24 липня по 19 серпня.

Проект Золотий Талант вже розповідав, що Бобович — вихованець чернігівського футболу, його батько Ігор багато пограв за Десну, Ниву, встиг провести один сезон у вищій лізі за Чорноморець. А Денис розпочинав у чернігівській Юності, потім потрапив у донецький Металург, але закріпитися у професіональному футболі одразу не зумів. Грав у чемпіонаті Чернігівської області за ЛКТ (Чернігів) та Фрунзівець (Ніжин), а влітку дебютував у другій лізі за Ниву. Поки що виходить непогано.

Денис Бобович (Нива) після голу у ворота Металурга 19 серпня став кращим молодим бомбардиром сезону у клубах другої ліги

Денис Бобович (Нива) після голу у ворота Металурга 19 серпня став кращим молодим бомбардиром сезону у клубах другої ліги

У другому поспіль матчі забиває 18-річний В’ячеслав Калінін (Іллічівець-2), причому його гол приніс команді виїзну перемогу над Тепловиком (1:0). А дебютними голами у сезоні відзначилися 20-річний Олександр П’ятов (Реал Фарма), 19-річний Назар Ващенко (Арсенал-Київщина) та 18-річний Олег Какушин (Реал Фарма).

Калінін — вихованець Іллічівця, Какушин — одеської ДЮСШ-11 Чорноморець.

А от П’ятов перед дебютом у Реал Фармі встиг змінити ряд клубів — дитячих та аматорських: Нафком-БВУФК (Бровари), Арсенал (Біла Церква), Галичина (Великий Дорошів), Добрий вечір (Львів) та Миколаїв (з того Миколаєва, що на Львівщині).

Помандрував і Ващенко — вихованець вінницької СДЮШОР Нива (а також ВОДЮСШ). По завершенні школи грав у чемпіонаті Київської області за ДЮСШ (Рокитнянський район), Інтеграл (Синява) та Зоря (Владиславка).

Дебютні матчі у нинішньому сезоні за свої клуби провели 21-річні Олександр Чернецький (Арсенал-Київщина), Владислав Савчук (Іллічівець-2), 18-річні Єгор Некрасов (Металург), Сергій Шевченко (Поділля), 17-річний Валерій Грабець (Енергія) та 16-річний Владислав Ляшевський (Суднобудівник).

Чернецький пройшов школу ДЮСШ-15 (Київ), виступав за Гірник-Спорт та Барсу (Суми), Некрасов — вихованець Металурга, Ляшевський — СДЮШОР (Миколаїв).

Савчук встиг пограти на юнацькому рівні за Металург Донецьк, Іллічівець та Азовсталь, а потім на аматорському — за Агро (Осипенко), Авангард (Каховка), Бердянськ та Агрінол (Бердянськ).

Шевченко виховувався у школі Поділля та ДЮСШ-1 (Хмельницький), а також виступав за Случ (Старокостянтинів) та Полонія-ДЮСШ-1 (Хмельницький).

Молоді таланти України (U-21). Сезон 26. 2 ліга. 5 тур

Грабець у юнацькому чемпіонаті України представляв Енергію, а також Кристал (Херсон) та Авангард (Каховка), пограв також за Таврію (Нова Каховка) та Чорнянку.

Вперше в протокол матчу другої ліги цього сезону потрапив 20-річний Олександр Кремінський (Жемчужина) — вихованець Чорноморця.

Юні таланти України (U-19). Сезон 26. 2 ліга. 5 тур

Наостанок повідомимо, що кількість молодих футболістів (1995—2000 роки народження), які виходять на поле у матчах другої ліги, у 5-му турі знову збільшилася — 96 чоловік. До цього рекорд було встановлено тиждень тому — 90. А у попередніх трьох турах цей показник складав 86, 83 та знову 86 хлопців відповідно.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.